Cine e polițista de 21 de ani care a avut o aventură cu șeful ei căsătorit, dar și cu un cap al drogurilor

Luni, 30 Ianuarie 2023, ora 12:38
7682 citiri
Cine e polițista de 21 de ani care a avut o aventură cu șeful ei căsătorit, dar și cu un cap al drogurilor
Caitlin Howarth

Tânăra polițistă de 21 de ani Caitlin Howarth e în atenția presei britanice, care menționează faptul că femeia a intrat în relații amoroase nepotrivite atât cu șeful ei, cât și cu un influent cap al drogurilor.

Caitlin Howarth, care a fost suspendată de la poliția din West Yorkshire în noiembrie 2021, după ce a fost acuzată că a avut o aventură cu ofițerul ei comandant, superintendentul șef Daniel Greenwood, care avea 38 de ani la acea vreme, se confruntă acum cu o nouă anchetă în legătură cu o presupusă idilă amoroasă cu un cap al drogurilor.

Presupusa lor relație a ieșit la iveală în urma unei investigații a ofițerilor de poliție anticorupție cu privire la legăturile ei cu un bărbat care se află acum în spatele gratiilor pentru furnizarea de heroină.

În afara job-ului din poliție, Caitlin are un real succes pe rețelele sociale, cu aproximativ 10.000 de urmăritori pe Instagram, acolo unde nu precizează însă care îi este meseria.

Un purtător de cuvânt al poliției britanice a declarat pentru The Sun: „Există o investigație în curs și din acest motiv nu suntem pregătiți să comentăm”.

#Caitlin Howarth, #politista, #aventura, #droguri , #stiri externe