Motivul pentru care o pasionată de echitație și calul ei au fost dați afară dintr-un grajd de lux. Tânăra a călărit și în România VIDEO

Joi, 09 Februarie 2023, ora 17:47
4771 citiri
Motivul pentru care o pasionată de echitație și calul ei au fost dați afară dintr-un grajd de lux. Tânăra a călărit și în România VIDEO
Honour Spencer și calul ei

Honour Spencer (27 de ani), o pasionată de echitație din Marea Britanie, susține că ea și calul ei au fost dați afară dintr-un grajd de lux dintr-un motiv pe care îl consideră discriminatoriu.

Honour Spencer, care câștigă în jur 5.000 de lire sterline pe lună pentru că lucrează pe site-ul pentru adulți OnlyFans, a precizat că i s-au dat 10 zile pentru ca ea, împreună cu calul Cherry, să părăsească Centrul Ecvestru Marbury din Cheshire, în ajunul Anului Nou.

Ea a declarat pentru The Sun că a fost informată printr-un mesaj, în urma unei decizii a partenerilor de afaceri și a managerilor centrului respectiv, deranjați de faptul că Honour își desfășoară activitatea pe platforma erotică OnlyFans.

„Ești o persoană drăguță. Cu toate acestea, din păcate, nu ne simțim confortabil cu industria în care lucrați”, a fost mesajul primit de Honour Spencer, care consideră că i s-a făcut o imensă nedreptate.

Pe rețelele sociale, frumoasa blondă a publicat la un moment dat un clip în care călărește undeva prin munții din România.

#cal, #echitatie, #tanara, #Romania , #stiri din sport
Comentarii