Înapoi la listarea arhivei

03 Februarie 2011 - Student roman, culegator de ceapa pe ogoarele englezesti

Alexandru Teodor, unul dintre primii zece studenti ai Facultatii de Management din Calarasi a invatat cum e sa iti castigi traiul culegand ceapa pe ogoarele din Marea Britanie.

03 Februarie 2011 - Simona Vasile, 30 de diplome la baschet

Adolescenta a reusit sa uimeasca prin performantele obtinute. In doar 4 ani a colectionat 30 de diplome la concursurile sportive.

03 Februarie 2011 - Expozitia "Mexic - traditii si obiceiuri", deschisa la Galeriile Arcadia

Muzeul "Dunarii de Jos" din Calarasi va gazdui astazi, 3 februarie a.c., incepand cu ora 13:00, la Galeriile Arcadia, vernisajul expozitiei "Mexic - traditii si obiceiuri".

03 Februarie 2011 - Primaria, El Saco si Termourban lanseaza o campanie de verificare a repartitoarelor de costuri

Sesizarile primite de la locatarii olteniteni cu privire la repartizarea costurilor la energia termica au fost analizate de reprezentantii celor trei institutii aflate in sistemul creat pentru

03 Februarie 2011 - Petrescu, Halagian de pe Borcea

Dunarea Calarasi se afla in cantonament la Hotel Andy din Predeal.

03 Februarie 2011 - Caius Iliescu este noul vicepresedinte al UNPR Calarasi

Avocatul Caius Iliescu este de cateva zile noul vicepresedinte al Organizatiei Judetene a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) Calarasi, dupa ce Biroul Permanent Judetean l-a numit in

03 Februarie 2011 - Au fost alocati banii pentru efectuarea platilor in sectorul zootehnic

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a alocat, ieri, 2 februarie 2011, suma de 490.000.000 lei destinata platilor nationale directe complementare (CNDP) in sectorul zootehnic.