Înapoi la listarea arhivei

28 Februarie 2011 - Incendiu la baza sportiva din cadrul Stadionului Municipal

Un incendiu de proportii a izbucnit luni dimineata, inainte de ivirea zorilor, la Stadionul Municipal. Flacarile au mistuit toate echipamentele canotorilor dar si documentele Directiei Judetene

28 Februarie 2011 - Bratul Borcea, poluat cu amoniu

Pentru a obtine mai multe informatii cu privire la poluarea cu amoniu am contactat reprezentantii Asociatiei "Lunca Dunarii" si autoritatile competente.

28 Februarie 2011 - Program special pentru doamnele de la Caminul de Batrani "Sf. Antim Ivireanul"

Conducerea Caminului de Batrani "Sf. Antim Ivireanul" din municipiul Calarasi a pregatit un program special in saptamana 1 - 8 martie a.c., pentru doamnele institutionalizate aici. Directorul

28 Februarie 2011 - Lectie pe teme rutiere, sustinuta de politisti la Gradinita Helikon

Oamenii legii le-au explicat celor mici, in termeni adaptati varstei lor, ca trebuie sa traverseze strada numai pe "zebra" si la culoarea verde a semaforului electric.

28 Februarie 2011 - Sportul Studentesc a castigat Cupa "Mauro", editia a II-a

Cupa "Mauro", editia a II-a, a avut si anul acesta un real succes. Peste 250 de copii si juniori au participat la unul dintre cele mai tari turnee organizate in sud-estul Romaniei.

28 Februarie 2011 - Triumful, fara emotii in deplasare

Sambata, in runda a XVIII-a, echipa antrenata de Constantin Frincu a trecut in deplasare de Teleorman Alexandria, scor 35 la 21. Trupa de pe malul Borcei nu a avut emotii cu echipa gazda.