Înapoi la listarea arhivei

04 Martie 2011 - "Revista revistelor", in premiera pe scena calaraseana

Spectacolul "Revista revistelor", sustinut de actorii Teatrul "Constantin Tanase" din Bucuresti, a fost reprogramat din data de 7 martie pe data de 9 martie a.c., ora 18:30.

04 Martie 2011 - Ulmu, Dunarea si Chirnogi incep astazi "batalia"

Dunarea Calarasi porneste spre un retur cu ambitii mari. Poate cel mai dezechilibrat meci din cele care implica echipe calarasene este Dunarea-Stoicescu.

04 Martie 2011 - Interese private din Bulgaria tin feribotul de la Calarasi la mal

Marius Stroe

04 Martie 2011 - Grigore Dumitru, posibil candidat PD-L la Primaria Sohatu

Presedintele PD-L, filiala Sohatu, Grigore Dumitru, devine tot mai dorit de locuitorii comunei, ca posibil viitor candidat pentru alegerile locale din vara anului viitor pentru functia de primar.

04 Martie 2011 - Politistii au impuscat un hot in brat

Politistii au tras mai multe focuri de arma pentru prinderea unor hoti din comuna Manastirea. Un tanar care nu s-a oprit la somatiile politistilor a fost impuscat in brat.

04 Martie 2011 - Sindicalistii vor protesta azi impotriva modificarii Codului Muncii

Sute de sindicalisti sunt asteptati vineri, 4 martie a.c., la un protest desfasurat in fata Institutiei Prefectului Judetului Calarasi, impotriva modificarii actualului Cod al Muncii.

04 Martie 2011 - 17 perchezitii imobiliare, desfasurate la Sarulesti

In urma descinderilor efectuate de politisti, ieri dimineata, pe raza comunei Sarulesti au fost depistate 16 persoane care furau curent electric si o persoana urmarita national.