Înapoi la listarea arhivei

14 Martie 2011 - O adolescenta din Calarasi se lupta cu o boala cumplita

O tanara din Calarasi traieste o adevarata drama din cauza unei boli destul de rar intalnita la noi in tara. Fata se numeste Stefania Gheorghe, este eleva in clasa a IX a la Liceul Economic din

14 Martie 2011 - In Calarasi revin cozile

Pe vreme de criza, in Romania incep sa reapara cozile la produsele ieftine. Calarasiul nu face o exceptie. Vineri, magazinul MiniMax a avut promotii la toate produsele.

14 Martie 2011 - Denisa Parvu a atins cel mai inalt titlu in Academia Copiilor

Denisa Parvu a atins, in data de 8 martie a.c., cel mai inalt titlu in Academia Copiilor. Pentru acesta a avut de trecut un examen foarte sever in fata juriului Academiei Copiilor.

14 Martie 2011 - Proiectul " Siguranta la volan" in atentia conducatorilor auto

Incepand cu luna februarie 2011, CPECA Calarasi in parteneriat cu Serviciul Rutier Calarasi implementeaza proiectul local "Siguranta la volan".

14 Martie 2011 - Corabia lui Petrescu pluteste in deriva. Ulmu si Chirnogi, la prima victorie

Calarasenii lui Valeriu Petrescu au luat doua puncte "seci" dupa primele doua etape din acest retur, in vreme ce Comprest GIM, adversarul calarasenilor de azi (clasat mai jos in topul Seriei a II-a)

14 Martie 2011 - Zeciu - Paun 4 - 0. Budesti si Sohatu au dat-o la pace

In Seria A, derby-ul dintre Budesti si Sohatu s-a incheiat cu scor 0 - 0. Sohatu ramane in continuare lider in acest esalon, urmata de Steaua Radovanu, echipa care a batut pe teren propriu Lumina

14 Martie 2011 - Concurs premiat cu 10 excursii la Bruxelles

Pana pe data de 20 aprilie a.c., se desfasoara concursul "Calarasi- orasul in care as vrea sa raman", derulat de Organizatia Municipala a PNL Calarasi.

14 Martie 2011 - Dragos Coman, noul director de cancelarie al prefectului

Echipa Institutiei Prefectului Calarasi a intinerit in acest inceput de primavara. Dupa ce Emil Musat a fost numit prefect, avand o varsta de 39 de ani, de astazi, cel care il va inlocui in functia