Înapoi la listarea arhivei

03 Ianuarie 2013 - Ucis inainte de Revelion de un sofer baut. Autorul accidentului si-a abandonat victima pe sosea

Cand a fost gasit de oamenii legii, tanarul a declarat nonsalant ca nu l-a observat pe barbat, deoarce era cazut pe sosea. Victima a fost descoperita la scurt timp de la incident chiar de fiul sau.

03 Ianuarie 2013 - Persoane arestate preventiv si amenzi de peste 29.000 de lei, in perioada 29 decembrie-2 ianuarie

(Calarasi) In perioada 29 decembrie 2012 - 02 ianuarie 2013, pentru asigurarea ordinii si linistii publice si prevenirea faptelor antisociale, pe raza judetului Calarasi, au actionat zilnic, in medie

03 Ianuarie 2013 - Plata taxelor si impozitelor locale este blocata in acest moment

(Calarasi) Chiar daca abia am intrat in noul an calarasenii vor sa-si plateasca deja taxele si impozitele locale. Acest lucru nu este insa posibil potrivit reprezentantilor Primariei Calarasi.

03 Ianuarie 2013 - In primele zile ale anului, 217 calaraseni au solicitat Serviciul Judetean de Ambulanta

(Calarasi) In ultimele doua zile, aproximativ 217 calaraseni au apelat Serviciul Judetean de Ambulanta pentru a solicita ingrijiri medicale.

03 Ianuarie 2013 - 10 unitati de invatamant din judetul Calarasi premiate pentru incurajarea consumului de fructe in scoli

(Calarasi) La nivel national se deruleaza "Programul de incurajare a consumului de fructe in scoli". La nivel de judet s-a lansat un concurs tematic, care se desfasoara pe parcursul a doua etape.