Înapoi la listarea arhivei

25 Februarie 2013 - Targ de martisoare deschis la Sectia de Etnografie si Arta Populara

(Calarasi) Muzeul Dunarii de Jos Calarasi in parteneriat cu Consiliul Judetean Calarasi organizeaza in perioada 27 februarie - 9 martie, Targul de Martisoare.

25 Februarie 2013 - Ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Republicii China a fost in vizita la Calarasi

(Calarasi) Joi, 21 februarie, Consiliul Judetean Calarasi a primit vizita Excelentei Sale Hou Yuzhen, ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Republicii China in Romania.

25 Februarie 2013 - 91 de posturi disponibile prin reteaua EURES

(Calarasi) In saptamana 25 februarie-3 martie 2013, solicitantii unui loc de munca in strainatate au la dispozitie 91 de posturi vacante, oferite prin reteaua EURES.

25 Februarie 2013 - Anca Maria Botoi are nevoie de sprijinul nostru pentru a-si edita o doua carte scrisa cu piciorul

Anca Maria Botoi are 30 de ani si este din Calarasi. Din pacate, viata pentru ea nu a fost una tocmai usoara, aceasta nascandu-se cu tetrapareza spastica extrapiramidala, fapt ce o impiedica sa-si

25 Februarie 2013 - O persoana a fost ranita grav intr-un accident rutier pe DN3B. Soferul vinovat era baut si a fugit de la locul faptei

Incidentul a avut loc la ora 18.30, cand un tanar, din satul Coslogeni, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, nu a mai respectat distanta corespunzatoare in timpul mersului si a lovit o caruta.