Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.458 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Raducu Filipescu: "PNL si-a asumat sa piarda voturi, pentru ca Romania sa castige o sansa"

Miercuri, 03 Iunie 2020, ora 11:56

Raducu Filipescu: "PNL si-a asumat sa piarda voturi, pentru ca Romania sa castige o sansa"Observ ca de catva timp, de cand numarul cazurilor COVID-19 a scazut in Romania, PSD-stii au prins curaj si si-au dat jos masca pentru a li se vedea adevarata fata: de oameni care n-au facut nimic pentru tara cat au fost la guvernare si care acum critica orice, oricand.
Sa vii acum si sa spui "Repornim Romania", mi se pare o nerusinare imensa. O lipsa de respect fata de romanii pe care PSD ii ia de naivi. Oare am uitat ce a facut PSD la guvernare? Sa ne aducem aminte ca preocuparea principala a

Actualitate / stiri Actualitate44 vizite[ Obiectiv online ]

Dragos Coman, secretar de stat MTS: "Este datoria noastra sa venim in intampinarea talentului copiilor!"

Marti, 02 Iunie 2020, ora 16:57

Dragos Coman, secretar de stat MTS: "Este datoria noastra sa venim in intampinarea talentului copiilor!"De Ziua Copilului, Dragos Coman, secretar de stat in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului si Florin Sari, manager de proiect UEFA EURO 2020, au donat echipamente sportive si mingi de fotbal copiilor fara posibilitati materiale din 8 localitati din judetul Calarasi.
Actiunea a facut parte din campania "Bucurie in cutie" desfasurata de Anamaria Radu si IBM Business Solutions.

"Multumiri Ana-Maria Catalina Radu, un om cu totul special, care isi dedica o mare parte din timp sadind bucurie

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Obiectiv online ]

Primaria Calarasi organizeaza concursuri online cu ocazia Zilei Internationale a Copilului

Joi, 28 Mai 2020, ora 23:59

Primaria Calarasi organizeaza concursuri online cu ocazia Zilei Internationale a CopiluluiPrimaria Municipiului Calarasi propune copiilor doua concursuri cu ocazia Zilei Internationale a Copilului. Ele vor fi organizate online, situatia actuala impunand anumite restrictii. Astfel, se vor organiza doua concursuri, unul de desen si unul de fotografie.

-Concurs de desen "Locul preferat din orasul tau" - cu participarea copiilor cu varsta de pana la 12 ani

-Concurs de fotografie "Calarasi, orasul meu" - cu participarea copiilor cu varsta de peste 12 ani

Pentru ambele concursuri, se

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Obiectiv online ]

Casa distrusa de incendiu in comuna Frumusani

Joi, 28 Mai 2020, ora 23:59

Casa distrusa de incendiu in comuna FrumusaniInterventie la incendiu de locuinta in localitatea Soldanu, pe strada Freziei. Doua echipaje specializate de stingere din cadrul Garzii de Interventie Budesti si un echipaj din cadrul Detasamentului de pompieri Oltenita au actionat timp de aproximativ 3 ore si 30 de minute pentru lichidarea incendiului.

Pompierii militari au intervenit eficient si au stins incendiul in limitele gasite, fiind salvate bunuri materiale in valoare de aproximativ 50.000 lei. Potrivit primelor cercetari efectuate de

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Obiectiv online ]

Copil de 12 ani, blocat intr-un leagan din parcul Aurora din Calarasi

Joi, 28 Mai 2020, ora 23:59

Copil de 12 ani, blocat intr-un leagan din parcul Aurora din CalarasiPompierii calaraseni au intervenit rapid in parcul Aurora din Calarasi si au scos copilul de 12 ani care ramasese cu picioarele blocate intr-un leagan.

In jurul orei 14.50, pompierii militari din cadrul Detasamentului de pompieri Calarasi au fost solicitati sa intervina in municipiu, pe strada Bucuresti, in parcul Aurora, pentru a debloca un copil

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Obiectiv online ]

Tanar de 19 ani, ranit intr-un accident rutier petrecut in comuna Dragalina

Joi, 28 Mai 2020, ora 23:59

Tanar de 19 ani, ranit intr-un accident rutier petrecut in comuna DragalinaAccident rutier in comuna Dragalina, pe strada Ciresului, soldat cu ranirea unei persoane de sex masculin in varsta de 19 ani. Pompierii militari din cadrul Sectiei Dragalina s-au deplasat rapid la locul accidentului cu o autospeciala de prim ajutor SMURD si au acordat ingrijiri victimei, pe catre au transportat-o ulterior la U.P.U. Calarasi.

In data de 22.05.2020, ora 04.47, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Sectiei de pompieri Dragalina a fost solicitat prin intermediul 112 - numar

Life Show / stiri Actualitate2 vizite[ Obiectiv online ]

Donalam a dotat cu echipamente moderne de IT si mecanica laboratoarele liceelor Mihai Eminescu si Danubius din Calarasi

Joi, 28 Mai 2020, ora 23:59

Donalam a dotat cu echipamente moderne de IT si mecanica laboratoarele liceelor Mihai Eminescu si Danubius din CalarasiDonalam, unul dintre principalii jucatori ai industriei barelor din otel laminate la cald din Europa, a demarat editia din acest an a programului dedicat sustinerii educatiei in judetul Calarasi. Compania a oferit sponsorizari in valoare totala de peste 47,000 de lei pentru dotarea laboratoarelor din liceele din Calarasi si finantarea educationala a tinerilor.

Donalam a contribuit la modernizarea laboratorului de informatica al Liceului Mihai Eminescu prin achizitia a 15 unitati de calculator

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Obiectiv online ]

A fost numit noul inspector sef al IPJ Calarasi

Joi, 28 Mai 2020, ora 16:54

A fost numit noul inspector sef al IPJ CalarasiInspectoratul de Politie Judetean Calarasi are un nou inspector sef incepand de astazi.
Incepand cu data de 28 mai a.c., prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisarul-sef de politie Ionut Emil NIEsU a fost imputernicit sa indeplineasca

Actualitate / stiri Actualitate88 vizite[ Obiectiv online ]

Pe strada Sf. Nicolae au inceput lucrarile la canalizare

Luni, 25 Mai 2020, ora 16:56

Pe strada Sf. Nicolae au inceput lucrarile la canalizarePe strada Sf. Nicolae, tronsonul cuprins intre I.H. Radulescu si Dobrogei, au inceput lucrarile pentru realizarea unui sistem de canalizare gravitationala, realizata in sistem unitar pentru preluarea apelor menajere si pluviale in lungime totala de de 188 m, care porneste de la prima gospodarie de pe aleea betonata din spatele Bisericii Sf. Nicolae pana la intersectia cu str.Dobrogei, cu sens de curgere de la str I.H.Radulescu la str. Dobrogei.
Se vor realiza pe aceasta retea 5 camine de

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Obiectiv online ]

Pasajul de la Drajna a primit aviz favorabil din partea Guvernului

Joi, 21 Mai 2020, ora 11:54

Pasajul de la Drajna a primit aviz favorabil din partea GuvernuluiConsiliul interministerial de avizare a lucrarilor publice de interes national si locuinte a avizat favorabil investitia realizarii pasajului suprateran de la Drajna.

Guvernul urgenteaza, astfel, aceasta investitie, prin obtinerea avizului favorabil al obiectivului "Pasaj denivelat superior pe DN21 km 105+500", al carui beneficiar este Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere/DRDP Constanta, si care are o

Actualitate / stiri Actualitate38 vizite[ Obiectiv online ]

Primaria Sohatu | Anunt cadastru

Miercuri, 20 Mai 2020, ora 16:53

Primaria Sohatu | Anunt cadastruU.A.T. SOHATU anunta publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectoarele cadastrale 4, 46, 53, 82, 135, incepand cu data de 28.05.2020 pe o perioada de 60 de zile.

Cererile de rectificare ale documentelor tehnice vor putea fi depuse de catre

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Obiectiv online ]

S-a semnat contractul de finantare pentru realizarea Nodului Intermodal Siderca

Marti, 19 Mai 2020, ora 11:55

S-a semnat contractul de finantare pentru realizarea Nodului Intermodal SidercaPrimaria Municipiului Calarasi a semnat un nou contract de finantare europeana, in cadrul Axei 4 - "Sprijinirea dezvoltarii urbane durabile" a Programului Operational Regional 2014-2020. Este vorba de o valoare a proiectului de 3.631.539,02 lei (aprox. 748.000 Euro), 98% din aceasta fiind finantare europeana nerambursabila.

Proiectul "Reducerea emisiilor de CO2 in zona urbana prin construirea unui terminal intermodal de transport in zona de vest (SIDERCA) a Municipiului Calarasi" are ca scop

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Obiectiv online ]

Primaria Calarasi va incepe de azi atribuirea de noi locuri de parcare

Luni, 18 Mai 2020, ora 16:55

Primaria Calarasi va incepe de azi atribuirea de noi locuri de parcare66 noi locuri de parcare de domiciliu, scoase spre atribuire de Primaria Calarasi. Pana la aceasta data, au fost atribuite, la nivelul municipiului Calarasi, 682 de locuri de parcare de domiciliu.
In perioada 18.05.2020 - 01.06.2020, posesorii de autovehicule cu masa maxima autorizata de pana la 3,5 tone si cel mult 8+1 locuri, cu exceptia autovehiculele ale caror dimensiuni depasesc suprafata unui loc de parcare, 12,5 mp (2,5x5m) pentru parcarile marcate perpendicular si in spic, sau 15 mp (2,

Actualitate / stiri Actualitate57 vizite[ Obiectiv online ]

Ce masuri a luat Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Calarasi astazi

Vineri, 15 Mai 2020, ora 16:54

Ce masuri a luat Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Calarasi astaziComitetul Local pentru Situatii de Urgenta Calarasi convocat vineri, 15 mai, in sedinta extraordinara, a luat urmatoarele decizii:
- incepand cu data de 16 mai 2020, se redeschid cimitirele din municipiul Calarasi, cu reguli stricte de distantare sociala (prezenta a maximum 2 persoane la un loc de veci)
- incepand cu data de 16 mai 2020, se redeschide Gradina Zoo din municipiul Calarasi (fara acces in spatiile inchise din interiorul acesteia), cu program redus pe perioada starii de alerta (09.

Actualitate / stiri Actualitate61 vizite[ Obiectiv online ]

Parcurile din Calarasi se redeschid, raman inchise locurile de joaca

Vineri, 15 Mai 2020, ora 11:55

Parcurile din Calarasi se redeschid, raman inchise locurile de joacaPotrivit Hotararii CNSSU, parcurile se deschid incepand cu 15 mai, insa locurile de joaca raman inchise.
Primaria Calarasi a realizat lucrari de intretinere pe parcursul ultimelor zile, in parcurile din municipiul Calarasi, inclusiv spalat alei si banci.

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Obiectiv online ]

5 barbati din Dragalina retinuti pentru violente

Miercuri, 13 Mai 2020, ora 23:59

5 barbati din Dragalina retinuti pentru violentePolitistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi au retinut 5 persoane din Dragalina pentru tulburare ordinii si linistii publice.
In fapt, la data de 10 mai a.c., pe raza localitatii Dragalina, judetul Calarasi, pe fondul unor neintelegeri mai vechi si a consumului de bauturi alcoolice, intre mai multe persoane a izbucnit un conflict spontan, ulterior agresandu-se fizic.

La data de 12 mai a.c., politistii au efectuat 4 perchezitii domiciliare,

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Obiectiv online ]

Primaria Modelu | Anunt de Mediu

Marti, 12 Mai 2020, ora 16:55

Primaria Modelu | Anunt de MediuCOMUNA MODELU cu sediul in comuna Modelu, sat Modelu, str. Plopilor, nr. 12, judetulCalarasi, in calitate de titular al planului "ELABORARE PLAN URBANISTIC GENERAL si REGULAMENTUL LOCAL DE URBANISM PENTRU COMUNA MODELU" amplasat in jud. Calarasi, comuna MODELU, satele Modelu, Tonea si Radu Negru si partial in siturile Natura 2000: ROSCI0022 Canaralele Dunarii, ROSPA0039 Dunare-Ostroave si ROSPA0012 Bratul Borcea, judetul Calarasi, promovat de COMUNA MODELU cu sediul in comuna Modelu, sat Modelu,

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Obiectiv online ]

S-a ales cu dosar penal pentru ca "a uitat" sa restituie un portofel gasit cu 1.800 de euro in el

Luni, 11 Mai 2020, ora 16:54

S-a ales cu dosar penal pentru ca "a uitat" sa restituie un portofel gasit cu 1.800 de euro in elO femeie este cercetata de politisti pentru savarsirea infractiunii de insusirea bunului gasit.

In data de 22 aprilie a.c., o femeie in varsta de 58 de ani, din orasul Breaza, judetul Prahova, a sesizat politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Dragalina cu privire la faptul ca in timp ce se afla intr-o statie de alimentare cu carburanti de pe autostrada A2 si-a pierdut portofelul in care avea suma de 1.800 de euro, 150 de lei, acte si un card bancar.

Ca urmare a cercetarilor desfasurate

Actualitate / stiri Actualitate40 vizite[ Obiectiv online ]

2 milioane de lei pentru modernizarea Salii Sporturilor. Cea mai mare suma primita de CSM Calarasi de la MTS in ultimii 30 de ani

Vineri, 08 Mai 2020, ora 19:36

2 milioane de lei pentru modernizarea Salii Sporturilor. Cea mai mare suma primita de CSM Calarasi de la MTS in ultimii 30 de aniMinisterul Tineretului si Sportului a alocat CSM Calarasi suma de 2 milioane de lei pentru modernizarea Salii Sportului din cadrul Complexului Tineretului. Bugetul de investitii alocat Clubului Sportiv Municipal Calarasi de MTS (ANST) in ultimii 30 de ani a fost de doar 500.000 lei in anul 2009.
Dragos Coman, Secretar de Stat al Ministerului Tineretului si Sportului:

"Simt ca este o datorie de suflet pe care o implinesc fata de orasul meu. Sunt fericit si mandru ca echipa din care fac parte,

Sport / stiri Sport9 vizite[ Obiectiv online ]

ISU Calarasi este prezent cu doi pompieri in misiunea umanitara din Republica Moldova

Miercuri, 06 Mai 2020, ora 16:56

ISU Calarasi este prezent cu doi pompieri in misiunea umanitara din Republica MoldovaDoi pompieri militari din cadrul inspectoratului pentru Situatii de urgenta "Barbu Stirbei" al judetului Calarasi au participat la misiunea umanitara desfasurata de I.G.S.U. in Republica Moldova.
Miercuri, 6 mai, un convoi de 20 de autovehicule cu echipamente de protectie si produse sanitare a plecat catre Republica Moldova, in sprijinul echipelor care intervin in lupta impotriva pandemiei generata de Covid-19, in tara vecina.

Ajutorul oferit cetatenilor din Republica Moldova consta in 500.000

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Obiectiv online ]

Nou la RAR! Istoricul de daune al vehiculelor!

Miercuri, 06 Mai 2020, ora 16:35

Nou la RAR! Istoricul de daune al vehiculelor!Registrul Auto Roman ofera clientilor sai, incepand de ieri, date despre daunele vehiculelor inmatriculate in Romania. Mai exact, in doar cateva minute, puteti afla informatii despre majoritatea vehiculelor pentru care au fost inregistrate oficial, la societatile de asigurari, avarii produse pe teritoriul Romaniei.
Acest lucru este posibil prin intermediul aplicatiei Istoric Vehicul, disponibila pe site-ul oficial al institutiei, www.rarom.ro.

Registrul Auto Roman vine astfel in sprijinul

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ Obiectiv online ]

Mai multe gospodarii din judetul Calarasi inundate dupa ploile de ieri

Marti, 05 Mai 2020, ora 13:35

Mai multe gospodarii din judetul Calarasi inundate dupa ploile de ieriPompierii militari din cadrul I.S.U. Calarasi au fost angrenati ieri, timp de aproximativ sase ore, in mai multe misiuni contra-cronometru de salvare a locuintelor si gospodariilor cetatenesti afectate de precipitatiile abundente cazute pe raza mai multor localitati din judetul Calarasi.
In urma ploilor torentiale abundente, ce au cazut in mai multe zone din judetul Calarasi, intr-un interval scurt de timp, dispeceratul I.S.U. "Barbu Stirbei" al judetului Calarasi a fost anuntat despre

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Obiectiv online ]

Primele echipamente medicale moderne, din lotul de 60, au ajuns la Ambulatoriul Calarasi

Joi, 30 Aprilie 2020, ora 23:59

Primele echipamente medicale moderne, din lotul de 60, au ajuns la Ambulatoriul CalarasiAmbulatoriul eva fi dotat de Consiliul Judetean Calarasi, prin proiectul europeran "Dotarea Infrastructurii Ambulatoriului Spitalului Judetean Calarasi", in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020.
In prima etapa de livrare sunt incluse 4 echipamente pentru cabinetele de balneofizioterapie si nefrologie.
-Aparat de terapie combinata

-Aparat pentru reeducarea mersului

-Aparat

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Obiectiv online ]

CLSU Nana a impartit peste 2.000 de masti cetatenilor din comuna

Miercuri, 29 Aprilie 2020, ora 16:54

CLSU Nana a impartit peste 2.000 de masti cetatenilor din comunaInca din luna martie cand au fost anuntate masuri pentru protejarea de COVID-19, Primaria comunei Nana a luat toate masurile legale cu privire la persoanele din localitate si la persoanele venite de la lucru din strainatate, 11 la numar, care au respectat izolarea la domiciliu timp de 14 zile.
In continuare au fost afisate toate regulile emise prin Ordonante Militare. Incepand cu data de 15.04.

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ Obiectiv online ]

Senatorul Filipescu: "Trebuie sa punem toti umarul la repornirea sistemului de irigatii"

Luni, 27 Aprilie 2020, ora 16:36

Senatorul Filipescu: "Trebuie sa punem toti umarul la repornirea sistemului de irigatii"Senatorul PNL, de Calarasi, Raducu Filipescu, spune ca masurile de limitare a circulatiei nu l-au impiedicat sa-si continue activitatea. A avut discutii cu fermieri, reprezentanti ai ministerelor Agriculturii si Transporturilor, a participat la sedinte de comisii si de plen, online.
"Chiar daca ultima perioada a fost una mai dificila, si din perspectiva masurile de limitare a circulatiei, nu inseamna ca am stat degeaba. Am avut doua sedinte de plen la Senat, trei sedinte in Comisia de Energie,

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Obiectiv online ]

Pe mai multe drumuri judetene se executa lucrari de asfaltare

Joi, 23 Aprilie 2020, ora 23:59

Pe mai multe drumuri judetene se executa lucrari de asfaltareConsiliul Judetean Calarasi efectueaza, in aceasta perioada, lucrari de modernizare prin asfaltare pe mai multe drumuri judetene din judetul Calarasi. Banii au fost alocati din bugetul propriu al Judetului Calarasi.
In aceasta primavara se lucreaza pe drumurile judetene:

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Obiectiv online ]

Au inceput lucrarile la instalatia de nocturna de la Stadionul Municipal Calarasi

Joi, 23 Aprilie 2020, ora 19:36

Au inceput lucrarile la instalatia de nocturna de la Stadionul Municipal CalarasiJoi dimineata a fost a fost montat primul stalp al instalatiei de nocturna, adusa in urma cu un an din Giulesti, in incinta Complexului Sportiv Dunarea, anunta reprezentantii Consiliului Judetean pe o retea de socializare.
Conducerea CJ Calarasi a decis inca din 2018, dupa promovarea Dunarii, in premiera, in Liga 1, sa demareze investitia privind montarea unei instalatii de nocturna, iar prin Hotararea nr. 268 / 2018 au fost aprobati indicatorii tehnico - economici ai obiectivului de investitii

Sport / stiri Sport5 vizite[ Obiectiv online ]

9.000 de masti au fost achizitionate pentru parohiile din judetul Calarasi

Vineri, 17 Aprilie 2020, ora 23:59

9.000 de masti au fost achizitionate pentru parohiile din judetul CalarasiPrin hotararea Consiliului Judetean Calarasi a fost aprobata achizitionarea a 9.000 de masti chirurgicale, in limita sumei de 35.000 lei, parohiilor de pe teritoriul judetului nostru.
Repartizarea materialelor de protectie se va face astfel:

- Protopopiatului Calarasi 3500 masti chirurgicale

- Protopopiatului Oltenita 3000 masti chirurgicale

- Protopopiatului Lehliu 2500 masti chirurgicale

"Dupa ce am asigurat necesarul medicilor, jandarmilor si

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Obiectiv online ]

Primar Gheorghe Dobre: "Am oferit masti fiecarei gospodarii si am dezinfectat toate spatiile publice"

Joi, 16 Aprilie 2020, ora 07:53

Primar Gheorghe Dobre: "Am oferit masti fiecarei gospodarii si am dezinfectat toate spatiile publice"Mircea Brandusa. Modelu, localitate aflata la 5 kilometri de Calarasi, este una dintre putinele unitati administrativ teritoriale din judet, care a reusit implementarea unor proiecte benefice comunitatii. In ultima perioada au aparut zvonuri ca edilul Gheorghe Dobre s-ar retrage dupa 16 ani in fruntea comunei. Are deja patru mandate, dar pentru prima oara simte ca va avea parte de alegeri normale. "Sub nici o forma nu ma retrag. Problema mea este de a-mi duce la sfarsit proiectele incepute.

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Obiectiv online ]

Anunt public privind privind decizia etapei de incadrare a acordului de mediu Agro Transport Cristinel SRL

Joi, 09 Aprilie 2020, ora 16:55

Anunt public privind privind decizia etapei de incadrare a acordului de mediu Agro Transport Cristinel SRLAgro Transport Cristinel SRL, cu sediul in Radu Voda, com. Lupsanu, Judet Calarasi anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. Calarasi, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "CONSTRUIRE PUNCT SERVICII PENTRU AUTOVEHICULE", propus a fi amplasat in orasul judetul Calarasi, Lehliu-Gara, Tarla 95.

Proiectul deciziei

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Obiectiv online ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Manastirea / B. Gingasu, atac dur la adresa primarului Iancu: Nu avetEi baE rbaE tia sEi taE ria de a da caE rtEile pe fatEa!
Liderul PSD Manatirea, Bogdan Gingasu a lansat un atac dur la adresa primarului liberal, Mugurel ...
Raducu Filipescu: "PNL si-a asumat sa piarda voturi, pentru ca Romania sa castige o sansa"
Observ ca de catva timp, de cand numarul cazurilor COVID-19 a scazut in Romania, PSD-stii au prins ...
Casa Demetriad, cladire monument istoric, va fi restaurata cu 1,5 milioane de euro
Consiliul Judetean Calarasi a inceput lucrarile de reabilitare a Casei Demetriad, cladire monument ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor