Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.988 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Parintii elevilor Scolii Gimnaziale "Constantin Brancoveanu" Calarasi au fost consiliati de specialistii CJRAE

Luni, 23 Noiembrie 2020, ora 15:00

Parintii elevilor Scolii Gimnaziale "Constantin Brancoveanu" Calarasi au fost consiliati de specialistii CJRAEIn data de 19 noiembrie 2020, Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala (CJRAE) Calarasi a organizat un webminar pentru parintii ai caror copii sunt inscrisi la Scoala Gimnaziala "Constantin Brancoveanu" Calarasi. Activitatea s-a derulat cu scopul de a oferi suport socio- emotional parintilor elevilor acestei unitati de invatamant.

La intalnire, pe langa parinti, au participat si cadre didactice, directoarea Anca Ionita, precum si consilierul educativ Elena Diaconita.

Webminarul a

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Observator de Calarasi ]

CJRAE Calarasi a organizat un webinar destinat parintilor ai caror copii sunt inscrisi in clasele 0-IV la Scoala Gimnaziala "Mircea Voda"

Luni, 23 Noiembrie 2020, ora 14:58

CJRAE Calarasi a organizat un webinar destinat parintilor ai caror copii sunt inscrisi in clasele 0-IV la Scoala Gimnaziala "Mircea Voda"In data de 19 noiembrie 2020, echipa de profesori consilieri scolari de la Centrul Judetean de Asistenta Psihopedagogica (CJAPP) din cadrul Centrului Judetean de Resurse si Asistenta Educationala (CJRAE) Calarasi a sustinut un webinar destinat parintilor ai caror copii sunt inscrisi in clasele 0-IV de la Scoala Gimnaziala "Mircea Voda" Calarasi.

Prin sustinerea webinarului "Provocari in

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Observator de Calarasi ]

Tinerii talentati din toata tara pot aplica pana pe 18 decembrie pentru bursele Tinere Talente 2021

Luni, 23 Noiembrie 2020, ora 14:53

Tinerii talentati din toata tara pot aplica pana pe 18 decembrie pentru bursele Tinere Talente 2021Fundatia Regala Margareta a Romaniei vine in sprijinul tinerilor talentati din toata tara, care pot aplica pana pe 18 decembrie pentru a deveni bursieri ai programului Tinere Talente, in cea de-a 14 editie a acestui proiect.

Recunoscut ca cel mai bun program de Arta si Cultura din Romania, laureat la Gala Societatii Civile, Tinere Talente se adreseaza tinerilor care studiaza la liceele si universitatile de muzica si arte vizuale si care provin din familii cu venituri reduse. Programul creeaza

Life Show / stiri Life Show2 vizite[ Observator de Calarasi ]

A inceput instruirea online a profesorilor din judetul Calarasi pentru laboratorul inteligent de la Biblioteca Judeteana

Luni, 23 Noiembrie 2020, ora 14:51

A inceput instruirea online a profesorilor din judetul Calarasi pentru laboratorul inteligent de la Biblioteca JudeteanaPrima biblioteca din Uniunea Europeana dotata cu un Smart Lab este la Calarasi. Acesta a fost inaugurat saptamana trecuta si este cel de-al cincilea Smart Lab creat de Inaco in Romania.

Laboratoarele digitale inteligente create de Inaco aduc un nou concept in invatamantul romanesc si in spatiile publice dedicate lecturii, schimba modul de asimilare a cunoasterii si, cu ajutorul tehnologiei, ofera un spatiu de experimentare si descoperire deschis si inspirational, puternic motivational pentru

Life Show / stiri Life Show5 vizite[ Observator de Calarasi ]

Politistii au confiscat 300 de grame de cannabis in urma unei perchezitii la o persoana banuita de trafic de droguri de risc

Luni, 23 Noiembrie 2020, ora 14:35

Politistii au confiscat 300 de grame de cannabis in urma unei perchezitii la o persoana banuita de trafic de droguri de riscPolitistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Bucuresti si Calarasi, impreuna cu procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Calarasi, au efectuat, in data de 19 noiembrie 2020, o perchezitie domiciliara, in judetul Calarasi, la o persoana banuita de operatiuni cu droguri. Astfel, au fost descoperite si ridicate 300 de grame de cannabis, doua grindere si componente ale unei instalatii artizanale pentru

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Observator de Calarasi ]

Au fost efectuate reparatii asfaltice pe o suprafata de 68.459,66 de metri patrati de drumuri nationale aflate pe raza judetelor Constanta, Ialomita, Calarasi, Braila si Tulcea

Luni, 23 Noiembrie 2020, ora 14:23

Au fost efectuate reparatii asfaltice pe o suprafata de 68.459,66 de metri patrati de drumuri nationale aflate pe raza judetelor Constanta, Ialomita, Calarasi, Braila si TulceaDirectia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta este in plina campanie de pregatire pentru iarna, desfasurand activitati specifice ce au ca obiectiv asigurarea desfasurarii in conditii normale a circulatiei rutiere in sezonul rece.

Pe reteaua de drumuri de circa 1.700 de kilometri de drumuri nationale din administrare, aflate pe raza judetelor Constanta, Ialomita, Calarasi, Braila si Tulcea, au fost efectuate reparatii asfaltice pe o suprafata de 68.459,66 de metri patrati, colmatari de

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Observator de Calarasi ]

Dunarea Calarasi va da piept cu CSC Sanmartin sambata, in saisprezecimile Cupei Romaniei

Luni, 23 Noiembrie 2020, ora 14:22

Dunarea Calarasi va da piept cu CSC Sanmartin sambata, in saisprezecimile Cupei RomanieiIn perioada 27 - 30 noiembrie 2020 sunt programate partidele din saisprezecimile Cupei Romaniei, editia 2020 - 2021, faza in care intra in competitie si cluburile din Liga 1.

Dunarea Calarasi (Liga a 2-a) va juca in deplasare cu CSC Sanmartin (Liga a 3-a), meciul fiind programat sambata, 28 noiembrie, de la ora 13:30. Partida nu e televizata.

Jocurile din saisprezecimile, optimile si sferturile de finala se disputa in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa.

Meciurile se vor desfasura in

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Observator de Calarasi ]

Loredana Marin, de la CSM Calarasi, a cucerit medalia de aur si titlul de campioana europeana la Campionatul European de Box din Muntenegru

Luni, 23 Noiembrie 2020, ora 11:52

Loredana Marin, de la CSM Calarasi, a cucerit medalia de aur si titlul de campioana europeana la Campionatul European de Box din MuntenegruPugilista Loredana Marin, legitimata la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Calarasi, a castigat medalia de aur si titlul de campioana a Europei la Campionatul European de Box pentru tineret, competitie desfasurata in perioada 13 - 22 noiembrie 2020, in orasul Budva din Muntenegru. Sportiva este pregatita de antrenorul sectiei de box a CSM Calarasi, Constantin Bebeselea.

"Dupa un parcurs in care si-a depasit categoric adversarele intalnite, tanara si frumoasa noastra sportiva s-a calificat in

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Observator de Calarasi ]

Programul de intreruperi de energie electrica din perioada 23 - 27 noiembrie, in judetul Calarasi

Duminica, 22 Noiembrie 2020, ora 16:10

Programul de intreruperi de energie electrica din perioada 23 - 27 noiembrie, in judetul CalarasiE-Distributie Dobrogea a redus pe cat posibil numarul intreruperilor programate pentru buna administrare si functionare a retelei de distributie a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clientilor. Lucrarile au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea retelei de a functiona si a alimenta clientii cu energie electrica in bune conditii.

"Regretam neplacerile resimtite de clienti in cazurile in care aceste lucrari, efectuate pentru a preveni eventuale

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Observator de Calarasi ]

Pugilistul Ionut Pavel, de la CSM Calarasi, va participa la Campionatul European de Box pentru juniori de la Sofia

Vineri, 20 Noiembrie 2020, ora 15:52

Pugilistul Ionut Pavel, de la CSM Calarasi, va participa la Campionatul European de Box pentru juniori de la SofiaIonut Pavel, de la Clubul Sportiv Municipal Calarasi (CSM), va participa la Campionatul European de Box pentru juniori, ce se va desfasura in perioada 23 noiembrie - 3 decembrie 2020, la Sofia (Bulgaria). Sportivul antrenat de fratii Valentin si Georgian Anghel, a reusit in acest an, chiar daca a fost unul foarte dificil in ceea ce priveste participarea la antrenamente si competitii din cauza pandemiei, sa castige pentru al treilea an consecutiv titlu de campion national si sa faca parte

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Observator de Calarasi ]

Au fost instituite restrictii in comunele Sohatu (incidenta de 3,41%), Dragos Voda (incidenta de 3,14%), Frasinet (incidenta de 3,05%) si Cascioarele (incidenta de 3,00%)

Vineri, 20 Noiembrie 2020, ora 15:29

Au fost instituite restrictii in comunele Sohatu (incidenta de 3,41%), Dragos Voda (incidenta de 3,14%), Frasinet (incidenta de 3,05%) si Cascioarele (incidenta de 3,00%)Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Calarasi a emis o noua hotarare privind stabilirea unor masuri in domeniul sanatatii publice in patru localitati din judetul Calarasi.

Astfel, incepand cu data de 19 noiembrie 2020, in localitatile: Sohatu (incidenta de 3,41%), Dragos Voda (incidenta de 3,14%), Frasinet (incidenta de 3,05%) si Cascioarele (incidenta de 3,00%), judetul Calarasi, se impun mai multe masuri.

Este interzisa activitatea cu publicul a operatorilor economici care

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Observator de Calarasi ]

Au fost instituite restrictii in comunele Sohatu (incidenta de 3,41‰), Dragos Voda (incidenta de 3,14‰), Frasinet (incidenta de 3,05‰) si Cascioarele (incidenta de 3,00‰)

Vineri, 20 Noiembrie 2020, ora 15:29

Au fost instituite restrictii in comunele Sohatu (incidenta de 3,41‰), Dragos Voda (incidenta de 3,14‰), Frasinet (incidenta de 3,05‰) si Cascioarele (incidenta de 3,00‰)Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Calarasi a emis o noua hotarare privind stabilirea unor masuri in domeniul sanatatii publice in patru localitati din judetul Calarasi.

Astfel, incepand cu data de 19 noiembrie 2020, in localitatile: Sohatu (incidenta de 3,41‰), Dragos Voda (incidenta de 3,14‰), Frasinet (incidenta de 3,05‰) si Cascioarele (incidenta de 3,00‰), judetul Calarasi, se impun mai multe masuri.

Este interzisa activitatea cu publicul a

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Observator de Calarasi ]

Activitatea de relatii cu publicul a Judecatoriei Calarasi a fost restransa

Vineri, 20 Noiembrie 2020, ora 15:27

Activitatea de relatii cu publicul a Judecatoriei Calarasi a fost restransaAvand in vedere ca, doua persoane din cadrul Judecatoriei Calarasi au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2, in vederea limitarii riscului de infectare a altor persoane (magistrati, grefieri, avocati si justitiabili), prin Hotararea Colegiului de conducere al Judecatoriei Calarasi s-a stabilit ca, in perioada 16 - 30 noiembrie 2020, activitatea Judecatoriei Calarasi sa fie restransa considerabil in ceea ce priveste activitatea de relatii cu publicul la compartimentele care desfasoara

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Observator de Calarasi ]

Barbat prins beat si fara permis la volan/Acesta a fost arestat pentru 24 de ore

Vineri, 20 Noiembrie 2020, ora 15:19

Barbat prins beat si fara permis la volan/Acesta a fost arestat pentru 24 de orePolitistii din cadrul Biroului Rutier Calarasi au retinut un barbat care a condus un autoturism pe drumurile publice, desi nu avea permis si consumase alcool.

In seara zilei de 17 noiembrie a.c., politistii au depistat pe strada Zefirului, un barbat in varsta de 49 de ani, din municipiul Calarasi, judetul Calarasi, in timp ce conducea un autovehicul pe drumurile publice, desi nu avea acest drept si consumase alcool.

Din verificarile efectuate de politisti s-a stabilit ca acesta nu poseda

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Observator de Calarasi ]

O femeie din Calarasi a fost prinsa de politistii rutieri buzoieni conducand cu permisul suspendat

Vineri, 20 Noiembrie 2020, ora 15:07

O femeie din Calarasi a fost prinsa de politistii rutieri buzoieni conducand cu permisul suspendatIn data de 18 noiembrie 2020, unei soferite in varsta de 31 de ani, din Calarasi, i-a fost intocmit dosar penal, dupa ce a fost depistata de politistii rutieri

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Observator de Calarasi ]

Trei barbati din Oltenita, condamnati la inchisoare pentru savarsirea infractiunii de constituirea unui grup infractional organizat, au fost dusi la penitenciar

Vineri, 20 Noiembrie 2020, ora 14:56

Trei barbati din Oltenita, condamnati la inchisoare pentru savarsirea infractiunii de constituirea unui grup infractional organizat, au fost dusi la penitenciarPolitistii Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi au depus miercuri, 18 noiembrie, in penitenciar trei barbati condamnati la inchisoare.

La data de 18 noiembrie 2020, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si Politiei Municipiului Oltenita, cu sprijinul Serviciului pentru Actiuni Speciale au pus in aplicare trei mandate de executare a

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Observator de Calarasi ]

Din cauza lipsei finantarii, echipa de fustal Dunarea Calarasi nu va mai participa la nicio competitie sportiva

Vineri, 20 Noiembrie 2020, ora 14:51

Din cauza lipsei finantarii, echipa de fustal Dunarea Calarasi nu va mai participa la nicio competitie sportivaReprezentantii Futsal Club Dunarea Calarasi au transmis, printr-un mesaj postat pe un site de socializare, ca Primaria Muncipiului Calarasi a decis sa nu mai finanteze echipa.

"In acest sfarsit de saptamana (n.r. 21 - 22 noiembrie) are loc la Targu Secuiesc, al treilea turneu din campionatul national de futsal Liga 1. Din pacate, echipa noastra nu va participa la

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Observator de Calarasi ]

Din cauza lipsei finantarii, echipa de futsal Dunarea Calarasi nu va mai participa la nicio competitie sportiva

Vineri, 20 Noiembrie 2020, ora 14:51

Din cauza lipsei finantarii, echipa de futsal Dunarea Calarasi nu va mai participa la nicio competitie sportivaReprezentantii Futsal Club Dunarea Calarasi au transmis, printr-un mesaj postat pe un site de socializare, ca Primaria Muncipiului Calarasi a decis sa nu mai finanteze echipa.

"In acest sfarsit de saptamana (n.r. 21 - 22 noiembrie) are loc la Targu Secuiesc, al treilea turneu din campionatul national de futsal Liga 1. Din pacate, echipa noastra nu va participa la

Sport / stiri Sport1 vizite[ Observator de Calarasi ]

Oamenii legii au aplicat miercuri 143 de sanctiuni pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala

Vineri, 20 Noiembrie 2020, ora 14:37

Oamenii legii au aplicat miercuri 143 de sanctiuni pentru nerespectarea masurilor de protectie individualaLa data de 18 noiembrie a.c., politistii, alaturi de reprezentanti ai unor institutii de aplicare a legii din judetul Calarasi, au continuat actiunile in sistem integrat, in zonele publice aglomerate, in trafic, precum si in mijloacele de transport si cele de transport in comun, pentru verificarea respectarii prevederilor legale si a masurilor de protectie sanitara, in vederea prevenirii raspandirii Covid-19.

In cadrul actiunilor desfasurate, echipele mixte au actionat integrat, au legitimat 1.

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Observator de Calarasi ]

FRF a decis ca meciul restant Dunarea Calarasi - Turris Turnu Magurele sa se dispute pe 1 decembrie

Vineri, 20 Noiembrie 2020, ora 14:20

FRF a decis ca meciul restant Dunarea Calarasi - Turris Turnu Magurele sa se dispute pe 1 decembrieFederatia Romana de Fotbal (FRF) a decis ca partida restanta din cadrul rundei a 12-a a Ligii a 2-a AFC Dunarea Calarasi - Turris Turnu Magurele sa se desfasoare pe 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, incepand cu ora 16:45. Pana atunci, echipa calaraseana se va duela, in campionat, succesiv cu Concordia, la

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Observator de Calarasi ]

Anunt angajare DONALAM

Joi, 19 Noiembrie 2020, ora 15:08

Anunt angajare DONALAMDonalam SRL
, societate comerciala specializata in productia de metale feroase sub forme primare sau de feroaliaje, recruteaza in vederea angajarii, pentru Departamentul Logistica - Expeditii:

Magaziner si Legatori de

Life Show / stiri Actualitate10 vizite[ Observator de Calarasi ]

Dunarea Calarasi se va confrunta sambata, in deplasare, cu echipa Concordia Chiajna

Joi, 19 Noiembrie 2020, ora 14:40

Dunarea Calarasi se va confrunta sambata, in deplasare, cu echipa Concordia ChiajnaConcordia si Dunarea Calarasi se vor afla fata in fata, pentru a sasea oara, la Chiajna, sambata, 21 noiembrie, incepand cu ora 11:00, duelul contand pentru runda a 13-a a acestui sezon "pandemic" al Ligii a 2-a.

Dunarea ocupa in acest moment locul secund, cu 20 de puncte, realizate in zece jocuri, in vreme ce ilfovenii se afla abia pe pozitia a 19-a, cu noua puncte, stranse in 12 partide jucate.

Potrivit www.afcdunareacalarasi.ro, Concordia Chiajna are un parcurs slab, bifand in ultimele

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Observator de Calarasi ]

Liceenii din Calarasi stiu sa se fereasca de stirile false

Joi, 19 Noiembrie 2020, ora 13:57

Liceenii din Calarasi stiu sa se fereasca de stirile falseFestivalul online de film documentar luna.doc s-a incheiat cu numere record: 3120 de adolescenti au participat la 91 de proiectii de film organizate de 112 profesori din toata tara. Cea de-a 7-a editie luna.doc a atras atat liceeni, cat si profesori din 21 de orase diferite precum Bucuresti, Arad, Bistrita, Sibiu, Brasov, Calarasi, Bacau, Tulcea, Slatina.

Cele opt documentare din cadrul festivalului au abordat fenomenul "fake news", dar si teme conexe legate de jurnalism, social media sau

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Observator de Calarasi ]

Oamenii legii au aplicat marti 182 de sanctiuni pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala

Joi, 19 Noiembrie 2020, ora 13:50

Oamenii legii au aplicat marti 182 de sanctiuni pentru nerespectarea masurilor de protectie individualaPeste 1.000 de persoane legitimate, 110 societati comerciale si 456 de mijloace de transport verificate marti, 17 noiembrie, pentru prevenirea raspandirii si limitarea infectarii cu noul coronavirus, in judetul Calarasi.

Marti, 17 noiembrie a.c., politistii, alaturi de reprezentantii unor institutii de aplicare a legii din judetul Calarasi, au continuat actiunile in sistem integrat, in zonele publice aglomerate, in trafic, precum si in mijloacele de transport si cele de transport in comun,

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Observator de Calarasi ]

Muzeul Judetean Ialomita si Muzeul Dunarii de Jos din Calarasi sunt partenere in cadrul proiectului "Scoarte"

Joi, 19 Noiembrie 2020, ora 13:44

Muzeul Judetean Ialomita si Muzeul Dunarii de Jos din Calarasi sunt partenere in cadrul proiectului "Scoarte"Proiectul "Scoarte", propus de Aurora Independent film, realizat in colaborare cu partenerii sai, Muzeul Judetean Ialomita si Muzeul Dunarii de Jos din Calarasi, cofinantat de Administratia Fondului Cultural National, are ca scop documentarea, promovarea si punerea in valoare a mestesugului scoartelor traditionale, a identificarii unor tesatoare active.

In aceasta zona a Baraganului, exista inca o calitate si autenticitate a produselor realizate manual, exista structuri si evenimente care pot

Life Show / stiri Life Show6 vizite[ Observator de Calarasi ]

Expozitia de papusi de colectie poate fi vizitata pana la inceputul anului viitor

Joi, 19 Noiembrie 2020, ora 13:33

Expozitia de papusi de colectie poate fi vizitata pana la inceputul anului viitorCu ocazia evenimentului Noaptea Muzeelor, ce avut loc saptamana trecuta, a fost deschisa expozitia "Colectii si colectionari, editia a VI-a - Arta si mestesug in miniatura".

Astfel, aproximativ 500 de papusi de colectie create in Romania in perioada anilor 1960 - 1980 au ajuns la Calarasi. Jucariile pretioase au fost create la fabrici celebre din tara si erau destinate exportului sau se vindeau in shop-uri.

Life Show / stiri Life Show5 vizite[ Observator de Calarasi ]

Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Calarasi desfasoara o campanie de marcare a Zilei Nationale fara Tutun

Joi, 19 Noiembrie 2020, ora 12:32

Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Calarasi desfasoara o campanie de marcare a Zilei Nationale fara TutunZiua Nationala fara Tutun este marcata, in fiecare an, in a treia joi din luna noiembrie, in scopul sensibilizarii populatiei Romaniei in ceea ce priveste beneficiul renuntarii la fumat.

Agentia Nationala Antidrog (ANA) se alatura campaniei de marcare a acestei zile, prin activitati si masuri specifice menite sa informeze si sa traga un semnal de alarma cu privire la efectele nocive determinate de fumat in general.

Astfel, la nivel national, ANA, prin Centrele de Prevenire, Evaluare si

Life Show / stiri Actualitate3 vizite[ Observator de Calarasi ]

Catalin Iliescu (PMP) vrea, ca senator, sa dezvolte agricultura si educatia din judetul Calarasi

Joi, 19 Noiembrie 2020, ora 11:00

Catalin Iliescu (PMP) vrea, ca senator, sa dezvolte agricultura si educatia din judetul CalarasiCatalin Lucian Iliescu este vicepresedintele Partidului Miscarea Populara si senator in Parlamentul Romaniei din vara anului 2019, cand a preluat locul lasat liber de Traian Basescu, acesta din urma fiind ales pentru o pozitie de europarlamentar. Iliescu a avut 34 de initiative legislative in decursul unui an de mandat, insa are in continuare idei, drept urmare candideaza pentru un post de senator din partea judetului Calarasi la alegerile din data de 6 decembrie 2020.

Catalin Iliescu doreste

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Observator de Calarasi ]

Personalitatea lunii noiembrie la Muzeul Dunarii de Jos Calarasi este generalul de aviatie Mihail Orzeata

Miercuri, 18 Noiembrie 2020, ora 16:33

Personalitatea lunii noiembrie la Muzeul Dunarii de Jos Calarasi este generalul de aviatie Mihail OrzeataMuzeul Dunarii de Jos, institutie de cultura aflata in subordinea Consiliului Judetean Calarasi, prezinta publicului, in cadrul proiectului "Mari Personalitati Calarasene", "Personalitatea lunii noiembrie - Mihail Orzeata - general aviatie".

Mihail Orzeata s-a nascut la data de 20 noiembrie 1951, in comuna Roseti, judetul Calarasi. A absolvit cursurile Scolii militare de ofiteri de aviatie, specialitatea aviatie (1973), cursul de trecere pe avionul supersonic (1974) si cursul de perfectionare

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Observator de Calarasi ]

Restrictii instituite in comunele Ulmu, Soldanu, Fundeni, Chiselet, Perisoru si Frumusani/Restrictii ridicate in localitatea Gradistea

Miercuri, 18 Noiembrie 2020, ora 15:44

Restrictii instituite in comunele Ulmu, Soldanu, Fundeni, Chiselet, Perisoru si Frumusani/Restrictii ridicate in localitatea GradisteaComitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Calarasi a emis o noua hotarare privind stabilirea unor masuri in domeniul sanatatii publice in unele localitati din judetul Calarasi.

Astfel, incepand cu data de 17 noiembrie 2020, in localitatile: Ulmu (incidenta de 2,18‰), Soldanu (incidenta de 2,06‰), Fundeni (incidenta de 1,68‰), Chiselet (incidenta de 1,59‰), Perisoru (incidenta de 1,53‰) si Frumusani (incidenta de 1,50‰), din judetul Calarasi, se vor

Actualitate / stiri Actualitate50 vizite[ Observator de Calarasi ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Judetul Calarasi a intrat in scenariul rosu. Rata de infectare cu COVID-19 este de 3,11/1.000 de locuitori
Judetul Calarasi a trecut vineri, 20 noiembrie, in scenariul rosu dupa ce rata de infectare cu ...
PNL / C. Pandea: Am sa va rog, dle ministru, in numele calarasenilor sa gasim o solutie astfel incat acest contract sa se semneze cat mai repede
Candidatul sustinut de PNL Calarasi pentru Senatul Romaniei, Ciprian Pandea, a "profitat" de ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor