41 de perchezitii in Bucuresti si 19 judete, printre care si Calarasi, pentru destructurarea unui grup infractional specializat in falsificarea permiselor de conducere

Vineri, 30 Octombrie 2020, ora 11:48
38 citiri
In ultimul an, au inceput sa apara tot mai des semnale despre prezenta in trafic a unor soferi care solicitasera preschimbarea unor permise obtinute in state membre ale Uniunii Europene, unele fiind suspectate ca ar fi fost obtinute ilegal. Astfel ca, inca din primavara, politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate au demarat, in Ploiesti, o ancheta care, in urma primelor informatii obtinute, a fost extinsa in mai multe judete ale tarii si in municipiul Bucuresti.

Cateva ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.