Este ultima luna in care profesorii si antrenorii din Calarasi pot fi nominalizati la Premiul Mentor pentru excelenta in educatie

Joi, 03 Decembrie 2020, ora 15:37
31 citiri
In aceasta luna se mai primesc nominalizari pentru profesorii si antrenorii din Calarasi, la Premiul Mentor pentru excelenta in educatie.

Fundatia Pentru Comunitate premiaza anual zece profesori si antrenori care au descoperit tineri talentati si au avut un rol important in viata lor, premiul constand dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemtoi, si o suma in valoare de 8.000 de lei.

Detalii si formularul de nominalizare online sunt disponibile la adresa: https://pentrucomunitate. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.