Femeia care si-a salvat afacerea in vreme de pandemie. "Am considerat initial ca o atitudine responsabila este sa inchid"

Sursa: Adevarul
Duminica, 03 Mai 2020, ora 12:37
40 citiri
O antreprenoare din Calarasi si-a salvat afacerea in timp de criza. Firma de productie publicitara pe care o conduce s-a adaptat pandemiei si a inceput productia de viziere. In acest mod, angajatii continua sa munceasca si sa primeasca salarii. Nicoleta Danuleasa, 44 de ani, de profesie inginer, este sufletul companiei, iar despre colegi spune ca fac parte din familie. Sunt tineri, ambitiosi, entuziasti, optimisti. Nu s-au lasat invinsi de pandemie. Si-au reorganizat activitatea si au creat un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.