M. Ciolacu: Iohannis nu-si poate depasi conditia de presedinte PNL! Se poarta ca si cum nu este presedintele tuturor romanilor!

Sursa: Arena
Vineri, 01 Mai 2020, ora 17:44
49 citiri
Intr-un mesaj pstat azi pe pagina personala de Facebook, liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu sustine ca presedintele Iohannis pare ca nu-i poate depasi conditia de presedinte PNL, solicitandu-i acestuia sa scoata la suprafata adevarul adevarul in legatura cu vanzarea Ardealului catre unguri.

"Iohannis a vrut sa acopere incompetenta Guvernului PNL pe care il conduce! De asta a avut acea iesire necontrolata si mincinoasa legata de Esinutul Secuiesc!!! Cer SRI si SIE sa dezminta aceasta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.