M. Ciolacu: Solicit serviciilor de informatii sa iasa public si sa spuna daca i-au trimis presedintelui Iohannis vreo informatie referitoare la acuzatiile aduse la adresa mea si a PSD!

Sursa: Arena
Miercuri, 29 Aprilie 2020, ora 17:31
62 citiri
Dupa ce Klaus Iohannis l-a acuzat de intelegeri cu premierul Viktor Orban ca sa dea Ardealul ungurilor, liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu a reactionat pe Facebook demontand pas cu pas minciuna lansata de presedintele tarii.

"Vreau sa nu lasam o minciuna sa ne distraga atentia de la problemele reale ale Romaniei. Proiectul privind autonomia Esinutului Secuiesc a fost respins definitiv in Senat! ACUM! El nu a fost votat niciodata in Camera Deputatilor. Sa fie clar!

Guvernul a trimis un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.