Noutatea pe care reprezentantii PRO Romania o vor aduce, dupa locale, in Consiliul Judetean. Meseseanu: Vom incerca sa distrugem un mit!

Sursa: Arena
Sambata, 11 Iulie 2020, ora 14:36
78 citiri
PRO Romania vrea sa puna consilierii judeteni la munca. Liderul interimar al organiztatiei judetene PRO Romania Calarasi, Razvan Meseseanu a "dezvaluit" si primul obiectiv pe care reprezentantii acestui partid il au in vedere in cazul in care vor face parte din viitorul Consiliu Judetean. "E vorba de noutatea, zic eu, absoluta pe care o reprezentantii PRO Romania vor incerca s-o aduca in cadrul Consiliului Judetean Calarasi. Vom incerca sa distrugem un mit. De 30 de ani, consilierii judeteni au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.