Pompierii militari calaraseni multumesc Asociatiei Daruieste Viata, care le-a dat o mana de ajutor donandu-le materiale de protectie individuala atat de necesare in lupta impotriva COVID 19

Sambata, 02 Mai 2020, ora 14:17
37 citiri
"Ca pompieri militari, facem toate eforturile necesare pentru a fi mereu pregatiti de interventie, pregatiti sa salvam vieti si sa protejam comunitatile!

Suntem aproape de oameni si impreuna cu toate celelalte structuri din prima linie nu precupetim nicio secunda in a interveni pentru a diminua pe cat posibil de mult efectele cauzate de pandemia COVID 19.

De aceasta data avem de-a face cu un dusman nemilos si invizibil care loveste perfid si care ne-a capacitat intreaga energie pentru a putea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.