PSD / M. Budai, la Calarasi: Sunt bani pentru dublarea alocatiilor, pentru majorarea salariilor profesorilor si a pensiilor!

Sursa: Arena
Miercuri, 25 Noiembrie 2020, ora 10:13
38 citiri
Prezent la Calarasi pentru a sustine candidatii propusi de PSD Calarasi pentru Parlamentul Romaniei, fostul ministru al Muncii, Marius Budai a explicat ca revenirea economiei Romaniei din declinul generat de pandemia de coronavirus este ingreunata de impactul redus al masurilor de sprijinire reala a economiei, in prezent de doar 1,5% din PIB, in conditiile in care doar in tarile est-europene, acesta oscileaza intre 15 si 20% din Produsul Intern Brut. "Suntem astazi intr-o situatie economica ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.