PSD / P. Daea: Am venit pentru a vedea la fata locului care este starea de spirit in randul celor care lucreaza terenul. Din nefericire, nu este buna!

Sursa: Arena
Miercuri, 02 Decembrie 2020, ora 16:23
40 citiri
Fostul ministru al agriculturii, Petrea daea s-a aflat miercuri, din nou la Calarasi, pentru a sustine candidatii propusi de PSD Calarasi pentru Parlamentul Romaniei, la alegerile din 6 decembrie dar si pentru a lua pulsul agriculturii calarasene, grav afectata de seceta din acest an.
"Sunt pentru a doua oara la Calarasi pentru ca aici exista un interes legitim pentru activitatea agricola a tarii. In Calarasi sunt suprafete importante de teren care trebuie sa fie lucrate de fermieri si de pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.