V. Iliuta: Un vot pentru mine si pentru candidatii PSD inseamna un vot negativ celor care nu s-au priceput timp de 12 ani sa miste lucrurile pentru dumneavoastra!

Sursa: Arena
Duminica, 06 Septembrie 2020, ora 20:50
47 citiri
Vasile Iliuta este peste tot. ACASA. Candidatul PSD pentru presedintia Consiliului Judetean Calarasi, la alegerile locale din 27 septembrie, a facut un adevarat tur de forta intalnindu-se in ultimele 4 zile cu cetatenii din nu mai putin de 19 localitati vorbindu-le acestora despre proiectul sau pentru judet! E vorba de Borcea, Jegalia, Perisoru, Stefan cel Mare, Stefan Voda, Dragalina, Dragos Voda, Valcelele, Cuza Voda, Vlad Tepes, Independenta, Alexandru Odobescu, Lupsanu iar astazi, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.