CFR SA a lansat licitatia pentru Servicii de consultanta si supervizare a proiectarii si executiei lucrarilor aferente obiectivului de investitii "Lucrari in statiile CF Fetesti si Ciulnita, de pe linia de cale ferata Bucuresti - Constanta"

Sursa: Arena
Duminica, 09 Ianuarie 2022, ora 00:11
153 citiri
Chiar la inceputul acestui an, Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA a lansat licitatia deschisa, in valoare totala de 4.992.516,79 lei fara TVA , pentru Servicii de consultanta si supervizare a proiectarii si executiei lucrarilor aferente obiectivului de investitii " Lucrari in Statiile CF Fetesti si Ciulnita " .

Valoarea estimata a contractului este de 4.992.516,79 lei fara TVA , iar sursa de finantare va fi asigurata din Fonduri de Coeziune si de la Bugetul de Stat . Durata totala ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.