SC Ecoaqua, vizibil afectata de coronavid. "Daca nu vom fi ajutati urgent, in foarte scurt timp, vom ajunge in situatia de a nu mai putea asigura serviciul"

Sursa: Arena
Vineri, 01 Mai 2020, ora 12:39
156 citiri
SC Ecoaqua o duce rau in vremuri de coronavid. Operatorul regional de apa si canal a recurs ca restrangerea activitatii inca din startul declansarii pandemiei.

Bunaoara, incasarile societatii pana la data de 24 aprilie au fost, in medie lunara, de doar 1,8 milioane lei in conditiile in care fata de aceeasi perioadaa anului trecut, media lunara era de 3,5 milioane lei. Cel putin asta rezulta din informarea prezentata de directorul Cezar Neagu participantilor la lucrarile AGA Ecoaqua, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.