Sportivii vor fi testati de coronavirus inainte de a reveni la antrenamente sau competitii. Stroe: va trebui sa gasim resursele financiare pentru a sustine aceste testari

Sursa: Arena
Sambata, 25 Aprilie 2020, ora 10:21
26 citiri
Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a declarat, joi, intr-o videoconferinta de presa, ca toti sportivii vor fi testati de coronavirus inainte de a reveni la antrenamente sau competitii, el precizand ca aceasta este o conditie a reluarii activitatii sportive pe care a discutat-o deja cu reprezentantii Ministerului Sanatatii.

El a subliniat ca organizatorii de competitii si cluburile vor trebui sa gaseasca resurse financiare pentru a sustine testarea sportivilor.

"Dorim testarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.