"Metoda ingenioasă" pentru găsirea celor mai bune locuri când cauți o toaletă în timpul unei călătorii cu mașina. "Este secretul nostru"

Sambata, 17 Februarie 2024, ora 04:48
7320 citiri
"Metoda ingenioasă" pentru găsirea celor mai bune locuri când cauți o toaletă în timpul unei călătorii cu mașina. "Este secretul nostru"
Toaletă publică FOTO Unsplash

Un bărbat a împărtășit secretul găsirii celor mai curate și mai accesibile băi în timpul călătoriilor pe drum.

Zach Underwood - un consultant în domeniul sănătății, siguranței și mediului la o firmă de foraj terestru cu sediul în Houston - își petrece mult timp călătorind cu mașina în scopuri profesionale.

Într-un nou clip TikTok, el a împărtășit o solutie ingenioasă pentru cei în căutare de toalete în timpul călătoriilor cu mașina.

"Iată un mic truc pentru tine. Dacă la fel ca mine călătorești sau conduci mult, cel mai bun loc pentru a folosi o toaletă - nu este o stație de benzină - este un hotel", a spus el.

"Hotelurile sunt peste tot și întotdeauna sunt curate."

Într-o postare ulterioară, Zach a recunoscut că această strategie l-a pus odată în dificultate cu prietena sa, căreia nu-i spusese anterior despre trucul său obișnuit pentru găsirea toaletelor curate de-a lungul traseelor sale de condus.

Răspunzând unui comentariu care spunea: "Dacă prietenii soției tale te văd ieșind dintr-un hotel, ai multe de explicat," Zach a povestit o întâmplare în care prietena sa l-a observat chiar ieșind dintr-un Hampton Inn.

Cei doi își împărtășesc locațiile unul altuia, a adăugat el.

"Prietenă-mea mă sună pe FaceTime și spune: „Am verificat locația ta mai devreme să văd dacă mai conduci... scrie că erai la un Hampton Inn.” Am spus: „Da, așa era.”

„Ea a întrebat: „De ce erai la un Hampton Inn?” Am spus: „Trebuia să merg la baie”, a povestit el. „Cred că nu-i spusesem niciodată asta.”

În videoclipul inițial, mulți dintre cei care au comentat l-au certat pe Zach pentru faptul că a făcut public „secretul” folosirii toaletelor din hoteluri.

„Omule, nu spune oamenilor. Este secretul nostru”, a scris unul dintre ei.

Alții și-au oferit propriile recomandări pentru toaletele de drum:

„De ce trebuie să spui???” i-a reproșat cineva.

„Nu spune nimănui! Vor înceta să lase oamenii să facă asta fără să ceară cheia camerei”, s-a plâns un al treilea.

„Nu spune tuturor asta!” a fost de acord un al patrulea.

Alții au împărtășit propriile recomandări pentru toaletele de pe drum.

„Sau spital. Le folosesc pentru că sunt CURATE”, a oferit un alt sfat.

„Dealerii auto... cafea gratuită și poate și gustări”.

„De ce nu pur și simplu o găleată”, a spus cineva cu nepăsare, scrie dailymail.

Zach este departe de a fi primul călător care își împărtășește trucurile pentru stilurile de viață centrate pe mașină.

În noiembrie anul trecut, DailyMail.com a compilat o listă a celor mai bune trucuri pentru călătorii pe șosea împărtășite de diferiți creatori de conținut, de la fixarea unei perechi de chiloți pe suportul capului pentru a servi ca o mască dublă de somn și „suport pentru cap”, până la încălzirea sandwich-urilor sub capota mașinii.

Quarterly Report - Editia 4

Un adolescent de 12 ani a furat mașina tatălui și a ieșit la plimbare pe un drum din Dâmbovița. Cum a fost prins de polițiști
Un adolescent de 12 ani a furat mașina tatălui și a ieșit la plimbare pe un drum din Dâmbovița. Cum a fost prins de polițiști
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa a anunțat duminică, 26 mai, că un adolescent de 12 ani a fost prins în timp ce conducea pe o stradă din localitatea Teţcoiu....
Ciolacu: "Nu putem confunda coaliţia cu Guvernul României". Ce a stârnit nemulțumirea primului ministru
Ciolacu: "Nu putem confunda coaliţia cu Guvernul României". Ce a stârnit nemulțumirea primului ministru
Deciziile luate în coaliția PSD-PNL sunt una, iar cele luate în Guvern sunt cu totul alta, a declarat, luni, 27 mai, premierul Marcel Ciolacu, care a susținut că acestea nu trebuie confundate...
#calatorie, #masina, #toaleta, #gasire, #benzinarie , #stiri magazin