Camelia Voiculescu, prima reactie dupa condamnarea tatalui sau: Sunt mandra de el!

Vineri, 08 August 2014, ora 15:57
9529 citiri
Camelia Voiculescu, prima reactie dupa condamnarea tatalui sau: Sunt mandra de el!
Foto: reportervirtual.ro

Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, fondatorul Intact condamnat, vineri, la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, a vorbit despre sentinta tatalui sau.

"Va incredintez ca tatal meu nu a comis nicio fapta reprobabila. A luptat, cu demnitate, curaj si onoare impotriva unui regim care aminteste din ce in ce mai tare de vremuri considerate trecute. Sunt foarte mandra de el!", a afirmat Camelia Voiculescu intr-un punct de vedere oficial al Intact Media Group, postat pe site-ul Antena 3, la scurt timp de la aflarea verdictului.

Fiica lui Dan Voiculescu a mai notat ca "ceea ce s-a intamplat astazi sfideaza nu doar practicile justitiei intr-o tara democratica, parte a Uniunii Europene, ci chiar principiile statului de drept, atat de invocat tocmai de catre cei care nesocotesc legea. Astazi, printr-o incalcare flagranta a drepturilor la un proces corect, tatal meu plateste pentru ca presa sa nu fie monocolora in Romania. Pentru curaj".

Voiculescu, 10 ani de inchisoare - desfasurarea evenimentelor

Camelia Voiculescu a mai mentionat ca lupta impotriva "unui un regim care a confiscat voturile a 7,4 milioane de romani, regim care a umilit si nedreptatit o multime de oameni", nu poate fi oprita prin ceea ce numeste un abuz asupra tatalui ei.

Fiica fondatorului Intact a fost si ea audiata in dosarul ICA, in legatura cu donatiile primite de la tatal sau.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare - decizie definitiva

Dan Voiculescu a fost condamnat, vineri, la zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA). Sentinta este definitiva si executorie.

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti (CAB) au decis, vineri, pe langa condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA, si confiscarea mai multor proprietati si sume ale acestuia.

Dan Voiculescu, 10 ani de inchisoare: Confiscari pe banda rulanta, de la apartament si bani la sediul Antena 3

Antena 3 a relatat ca suma ce ii va fi confiscata lui Voiculescu se ridica la 3,5 milioane de dolari, in vreme ce Cameliei Voiculescu ii va fi confiscata suma de trei milioane de dolari.

Totodata, suma de opt milioane de dolari va fi confiscata de la cea de-a doua fiica a fondatorului Intact, Corina Voiculescu.

D.T.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Camelia Voiculescu inchisoare, #Camelia Voiculescu sentinta, #Camelia Voiculescu Dan inchisoare , #Dan Voiculescu