Una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood se retrage definitiv

Miercuri, 22 Martie 2023, ora 18:33
6434 citiri
Una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood se retrage definitiv
Cameron Diaz se retrage FOTO facebook

Cameron Diaz, îndrăgita actriță cunoscută pentru rolurile sale din filme precum "Charlie's Angels" și "The Mask", se va retrage din actorie după ce va termina filmările la viitorul său film Netflix "Back in Action", unde joacă alături de Jamie Foxx.

Diaz, în vârstă de 50 de ani, vrea să se concentreze pe rolul de mamă pentru fiica ei în vârstă de 3 ani, Raddix, și a constatat că orele lungi de filmare sunt prea greu de echilibrat cu viața de familie.

Potrivit unei surse citate de Marca, "aceste zile de lucru de 10 ore, una după alta, au fost foarte solicitante pentru ea, deoarece urăște să fie departe de Raddix. Cameron iubește să fie mamă mai mult decât orice pe lume".

Soțul lui Diaz, Benji Madden, o susține în cariera ei de actriță, dar timpul petrecut pe platourile de filmare a fost greu și pentru el. Decizia lui Cameron de a se retrage nu este pe deplin surprinzătoare, deoarece ea a mai făcut asta o dată, dar a revenit în actorie, după opt ani.

Cu toate acestea, Diaz i-a surprins pe fani când a revenit la actorie pentru a juca în "Back in Action" alături de Foxx. Filmul, o comedie de acțiune regizată de Seth Gordon, urmează să fie lansat în 2024.

#cameron diaz, #retragere, #activitate, #Hollywood, #copil, #motivatie, #Film , #stiri media
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Felicitări pentru rolul de mamă!
Z
ZippAVeeDooDaea
rank 1