Camila Giorgi riscă închisoarea pentru că s-a vaccinat "la chiuvetă"! Doctorul ei a recunoscut că i-a dat un certificat fals

Vineri, 06 Ianuarie 2023, ora 18:46
7826 citiri
Camila Giorgi riscă închisoarea pentru că s-a vaccinat "la chiuvetă"! Doctorul ei a recunoscut că i-a dat un certificat fals
Camila Giorgi

Camila Giorgi, jucătoarea italiană de tenis, urmează să joace împotriva Soranei Cîrstea la Adelaide.

Însă în Italia ea este în centrul unui scandal imens, legat de certificatele false de vaccinare.

Doi doctori sunt acuzați că au vaccinat "la chiuvetă", adică au dat certificatele verzi unor persoane și au aruncat vaccinurile anti-Covid la toaletă.

Doctorul Daniela Grillone Tecioru a dezvăluit în timpul interogatoriului că întreaga familie Giorgi nu a fost vaccinată anti-Covid, astfel că certificatele obținute sunt false.

„Familia Giorgi se află de mult timp în grija mea. Cu puțin timp înainte de începutul verii (n.r. - în 2021), Camila venise să ceară posibilitatea de a obține certificate false ale tuturor vaccinurilor obligatorii, precum și al vaccinului Covid. Pot confirma cu certitudine absolută că niciunul dintre vaccinurile pentru familia Giorgi nu a fost administrat”, a declarat medicul, potrivit Corriere del Veneto.

Giorgi s-ar fi folosit de acest certificat pentru a putea juca la anumite turnee care prevedeau obligativitatea vaccinării.

Dacă se dovedește că ea nu și-a făcut vaccinul anti-Covid, dar a avut un certificat verde, riscă până la 3 ani de închisoare!

#Camila Giorgi, #covid, #certificate false, #Sorana Cirstea, #Adelaide , #stiri tenis