Premier League: Arsenal urca in fruntea clasamentului

Sambata, 04 Decembrie 2010, ora 20:50
1463 citiri
Premier League: Arsenal urca in fruntea clasamentului

Etapa a 16-a din Premier League aduce pe Arsenal pe primul loc. Chelsea clacheaza din nou: 1-1 cu Everton. Tevez adduce victoria lui City. Blackpool-Manchester United a fost amanat .

Chelsea-Everton 1-1. Elevii lui Carlo Ancelotti sunt la a patra etapa fara victorie. Didier Drogba marcheaza din penalty in minutul 42. Everton aduce linistea pe "Stamford Bridge" in minutul 86, cand egaleaza Beckford. Chelsea ramane pe locul 3, cu 30 de puncte.

Arsenal-Fulham 2-1. Tunarii deschid scorul prin Nasri, in minutul 14, insa oaspetii egaleaza prin Kamara, in minutul 30. Acelasi Nasri aduce victoria in minutul 75. Echipa lui Wenger urca pe primul loc, cu 32 de puncte.

Manchester City-Bolton 1-0. Vedeta celor de la City, Carlos Tevez puncteaza in minutul 4 si aduce trei puncte importante. Manchester City isi consolideaza locul 4 in clasament, cu 29 de puncte.

Birmingham City-Tottenham 1-1. Tottenham isi continua evolutiile foarte bune din ultima perioada. Dupa 3 victorii consecutive in campionat, Tottenham face o remiza la Birmingham. A inscris Bassong in minutul 19, gazdele au egalat prin Gardner, in minutul 81.

Blackburn Rovers-Wolverhsmpton 3-0. Blackburn reuseste o victorie lejera in fata penultimei clasate, Wolverhampton. Au marcat: Dunn, Emerton si Nelsen.

Wigan-Stoke City 2-2. O partida zbuciumata in care Stoke a condus tot timpul. Huth a deschis scorul, Collins a inscris in propria poarta, facand 1-1. Etherington aduce pe Stoke in avantaj, dar Cleverley egaleaza la 2, in minutul 40. Wigan a ramas pe locul 18, iar Stoke a urcat pe pozitia a saptea.

Blackpool-Manchester United a fost amanat din cauza vremii.

Partidele West Bromwich Albion - Newcastle United si Sundeland - West Ham se vor juca duminica, in timp ce meciul Liverpool - Aston Villa este programat luni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#rezultate Premier League, #clasament Premier League, #Arsenal Londra, #manchester united , #stiri Campionat European