Asemănarea uluitoare dintre Brazilia lui Neymar și România lui Hagi la Campionatul Mondial FOTO

Sambata, 10 Decembrie 2022, ora 13:09
2690 citiri
Asemănarea uluitoare dintre Brazilia lui Neymar și România lui Hagi la Campionatul Mondial FOTO
Neymar s-a vopsit blond la meciul cu Croația

Echipa naţională a Croaţiei a învins, vineri, reprezentativa Braziliei, scor 1-1 (4-2), la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar.

Primul gol al meciului a fost înscris de Neymar, în minutul 105+1, când a primit o pasă de la Lucas Paqueta, a trecut de Sosa, l-a driblat şi pe Livakovic deschizând scorul. A fost al 77-lea gol al lui Neymar pentru echipa naţională a Braziliei, jucătorul lui PSG egalându-l astfel pe Pele în clasamentul golgeterilor all-time ai Selecao.

Croaţii au egalat în minutul 117 al meciului, la o acţiune purtată de Orsic, pe partea stângă, acesta a centrat şi Petkovic a reluat din prima în poarta lui Allison, mingea fiind deviată de Marquinhos. A fost singurul şut pe poartă al croaţilor.

Eșecul Braziliei în fața Croației le-a adus aminte românilor de ultimul meci al tricolorilor la o Cupă Mondială, 0-1 cu Croația în optimile CM 1998.

La fel ca românii în partida mai sus amintită, câțiva dintre brazilienii prezenți vineri seară pe teren, în frunte cu Neymar, au ales să-și vopsească părul blond. Asemănarea dintre Brazilia și România e continuată de faptul că sud-americanii au fost învinși la penalty-uri, în timp ce românii au fost eliminați de croați tot dintr-un penalty, dar în timpul regulamentar de joc.

#Campionatul Mondial, #Brazilia, #Romania, #neymar, #croatia , #Campionatul mondial 2022