Aberatiile de la Cannes: Rusinea patita de un producator de film

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 15:58
5569 citiri
Aberatiile de la Cannes: Rusinea patita de un producator de film
Foto: site oficial Cannes 2015

Valeria Richter, producator danez de film, a fost intoarsa de pe covorul rosu, la Cannes, pentru ca nu purta pantofi cu toc.

Richter, care are o parte dintr-un picior amputat, a declarat pentru BBC ca unul dintre oficiali a aratat inspre picioarele ei si a spus: "Nu, nu, n-o sa mearga, nu poti intra asa".

Producatorul de film trebuia sa asiste la premiera filmului "Sea of Trees", al lui Gus Van Sant, informeaza ContactMusic.

"Au aratat cu degetul inspre pantofii mei. A fost clar ca acestia erau problema", a declarat producatorul.

"Bineinteles ca as fi putut sa le arat piciorul, insa asta ar fi facut situatia un pic ciudata, pentru ca explicatia (pentru care nu purtam tocuri - n. red.) ar fi fost vizibila", a mai spus Richter. "Insa multe dintre colegele mele care nu purtau tocuri au fost oprite si nu au putut intra", a mai spus aceasta.

Lupita Nyong'o, fabuloasa pe covorul rosu, la Cannes - Ce au purtat vedetele (Galerie foto)

Incidentul are loc pe fondul criticilor numeroase legate de codul vestimentar de la Cannes. Acesta este mai cu seama impotriva pantofilor fara toc. Iar vedetelor care "gresesc" li se aminteste intotdeauna sa mearga sa-si schimbe incaltamintea.

Nu e prima oara, in aceasta editie, cand apar informatii despre astfel de incidente. Mai multe nume mari din industria filmului au trecut prin situatii similare. Sotia regizorul Asif Kapadia (cel al carui documentar despre Amy Winehouse a avut premiera la Cannes) a fost oprita din acelasi motiv. In cele din urma, a fost insa lasata sa mearga mai departe.

Actrita britanica Emily Blunt este una dintre vedetele care critica acest gen de cochetarie promovat la festivaluri, declarand nu o data: "Nu ar trebui sa purtam tocuri inalte oricum. Asta e punctul meu de vedere. Eu prefer tenisii".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#incident tocuri Cannes, #regizoare picior amputat tocuri Cannes, #eticheta Cannes, #tinute vedete Cannes , #stiri Cannes
Comentarii
Poza Injineru
Injineru
rank 5