Card Revolut în România: Cât costă și cum poți să-l comanzi

Comunicat de presa
Luni, 03 Aprilie 2023, ora 11:15
15280 citiri
Card Revolut în România: Cât costă și cum poți să-l comanzi

Revolut este un serviciu financiar digital care îți permite să gestionezi finanțele într-un mod mai simplu și eficient. Unul dintre avantajele Revolut constă în cardurile pe care le oferă utilizatorilor săi, atât în format virtual, cât și fizic. În acest articol, vom discuta cum să comanzi un card Revolut în România, costurile asociate și diferențele dintre tipurile de carduri disponibile.

Cum să comanzi un card Revolut în România

În primul rând, va trebui să-ți deschizi un cont Revolut, dacă nu ai făcut-o deja. Descarcă aplicația pe telefonul tău mobil, creează un cont și verifică identitatea. După ce contul tău este aprobat și activ, poți începe să folosești Revolut și să comanzi un card.

Dacă dorești să comanzi un card virtual, deschide aplicația Revolut, accesează secțiunea "Carduri" și selectează "Adaugă un card". Alege opțiunea de card virtual și urmează instrucțiunile de pe ecran. Cardul virtual este disponibil imediat după ce este creat și poate fi folosit pentru cumpărături online sau în aplicații.

Pentru a comanda un card fizic, urmează aceiași pași ca în cazul cardului virtual, dar alege opțiunea de card fizic. Completează detaliile de livrare și alege tipul de card pe care îl dorești (Standard, Plus, Premium sau Metal). Cardul fizic va fi expediat la adresa specificată în aplicație.

Tipurile de carduri Revolut disponibile în România

Revolut oferă patru tipuri de carduri pentru utilizatorii din România în acest moment:

1. Cardul virtual: Un card digital pe care îl poți folosi pentru cumpărături online sau în aplicații, fără a avea nevoie de un card fizic.

2. Cardul fizic standard: Un card de plastic care îți permite să faci plăți și să retragi bani de la bancomate în întreaga lume.

3. Cardul Premium: Un card de plastic cu beneficii suplimentare, cum ar fi accesul la asigurări de călătorie și retrageri gratuite la bancomate în sume mai mari.

4. Cardul Metal: Un card metalic exclusivist care oferă beneficii premium, asigurare de călătorie, inclusiv pentru copii, acces la peste 1.000 de săli VIP de aeroport, franșiză la închirierea de auto sau comisioane avantajoase la investițiile în criptomonede, acțiuni pe burse americane și metale prețioase.

Cardurile fizice standard, Premium și Metal pot fi utilizate pentru tranzacții în persoană și retrageri de numerar la bancomate, în timp ce cardul virtual este destinat exclusiv pentru cumpărături online și plăți în aplicații.

Cardurile Premium și Metal oferă avantaje precum asigurări de călătorie, acces la săli VIP de aeroport, limite de retragere mai mari la bancomate și asistență prioritară pentru clienți.

Cât costă cardurile Revolut în România

Costurile cardurilor Revolut în România variază în funcție de tipul de card și de planul de abonament ales:

1. Cardul virtual: Gratuit pentru toți utilizatorii Revolut, indiferent de planul de abonament.

2. Cardul fizic standard: Primul card standard este gratuit pentru utilizatorii cu planul gratuit Revolut, dar taxele de livrare pot fi aplicate. Utilizatorii Premium și Metal beneficiază de livrare gratuită.

3. Planul financiar Premium: Disponibil pentru utilizatori la costul de 29,99 RON/lună. Taxele de livrare ale cardului (care poate fi personalizat) sunt incluse în costul abonamentului.

4. Planul financiar Metal: Disponibil pentru utilizatorii cu abonamentul Metal, care costă 54,99 RON/lună. Taxele de livrare ale cardului sunt incluse în costul abonamentului.

Este important să reții că, în funcție de planul de abonament, s-ar putea să existe și alte taxe și comisioane asociate cu utilizarea cardurilor Revolut, precum comisioane pentru retragerile de numerar de la bancomate sau schimbul valutar.

În România, a avea un card Revolut reprezintă un avantaj considerabil, deoarece îți oferă acces la o gestionare eficientă și inovatoare a finanțelor personale. Cu numeroase beneficii, precum schimbul valutar fără comisioane și controlul deplin asupra tranzacțiilor, Revolut îți simplifică viața financiară.

Descarcă aplicația Revolut acum, înscrie-te și comandă-ți cardul potrivit pentru a-ți simplifica viața financiară!

Eveniment Quarterly Report

Scade cererea pentru mașinile noi. Ce mărci conduc în topul preferințelor românilor
Scade cererea pentru mașinile noi. Ce mărci conduc în topul preferințelor românilor
Înmatriculările de autoturisme noi au scăzut în România cu 11,59% în septembrie faţă de aceeaşi perioadă din 2022, până la un volum de 10.545 de unităţi, potrivit datelor Asociaţiei...
Rezervele valutare ale BNR au crescut cu peste 5 miliarde de euro într-o lună. Cât valorează aurul din depozite
Rezervele valutare ale BNR au crescut cu peste 5 miliarde de euro într-o lună. Cât valorează aurul din depozite
Rezervele valutare la Banca Naţională a României se situau la nivelul de 59,238 miliarde de euro la 30 septembrie 2023, în creştere cu 9,9% faţă de 53,901 miliarde de euro la 31 august 2023,...
#card Revolut, #Revolut Romania , #card