Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

29 Septembrie 2022 - Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

Președintele Turciei, Recep Erdogan, a efectuat un act de echilibru delicat de la începutul invaziei lui Putin din Ucraina, pe 24 februarie 2022.
15 comentarii

Carduri Rusia

Top 3 știri din presa centrală

Armata SUA a înlocuit celebrul elicopter Black Hawk. ”Suntem pregătiţi să oferim soldaţilor viteza şi raza de acţiune de care au nevoie”
Armata SUA a atribuit contractul pentru construirea elicopterului său utilitar de generaţie următoare diviziei Bell a grupuluiTextron, punând...

Cum se explică penuria de carburanți din Ungaria. Situaţia aprovizionării este ”critică”
Situaţia aprovizionării cu combustibili este ”critică” în Ungaria, unde cererea a crescut vertiginos, iar cumpărarea indusă de panică a...

Trump Organization, găsită vinovată de toate capetele de acuzare pentru fraudă fiscală. Cum va răspunde fostul lider de la Casa Albă
Un juriu din Manhattan a găsit două companii din cadrul Trump Organization vinovate de mai multe acuzaţii de fraudă fiscală penală şi de...
  1. Șpăgară angajată la ANAF, către patroana protejată: Nu mă suni și-mi zici: „Mi-a venit controlul”, ci „Bă!... Mi-e dor de tine rău!”
  2. Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament cu 3 camere de la A la Z: "Îți cumperi teren și ridici casă la roșu, la ce prețuri au meseriașii"
  3. Soluțiile românilor pentru a evita costurile cu bagajul de cală în avion: "Nu mai aștept nici la coadă la check in și după zbor să îl colectez"
  4. O șoferiță care a parcat pe locul altcuiva s-a trezit cu parbrizul spart: "Unii numai așa se educă. Fac pariu că de acum încolo nu vei mai repeta figura"
  5. Fotografia din vremea comunismului care a stârnit nostalgii și revoltă: "Ce ne mai distram! Doamne, ce tinerețe frumoasă și vie am avut!"
  6. Modul inedit în care doi români, soț și soție, au ales să câștige bani în Germania. „Pur și simplu nu există nimic de muncă în România”
  7. 7 milioane de români sunt obligaţi să îşi schimbe contorul: O parte din cost va fi plătită de ei. De la cât pornesc prețurile
  8. Un val de aer tropical ajunge în România. Zonele în care temperaturile vor depăși 15 grade Celsius
  9. Nouriel Roubini, supranumit ”profetul crizei”, avertizează: „Mama tuturor crizelor economice se profilează”
  10. Cea mai tare glumă care a apărut după eliminarea Germaniei de la Mondiale FOTO