Ce mănâncă Carmen Brumă de arată atât de bine la 45 de ani! Dieta pe care o recomandă tuturor femeilor FOTO

Sambata, 15 Octombrie 2022, ora 11:46
5985 citiri
Ce mănâncă Carmen Brumă de arată atât de bine la 45 de ani! Dieta pe care o recomandă tuturor femeilor FOTO
Carmen Brumă arată impecabil la 45 de ani FOTO facebook

Carmen Brumă, partenera de viață a lui Mircea Badea, are un corp senzațional, în ciuda faptului că a împlinit 45 de ani și este mama unui băiețel.

Pe lângă sport, Carmen are și o dietă preferată, de la care încearcă să nu se abată mai deloc.

”Dieta mediteraneană este considerată de către Organizația Mondială a Sănătății și mulți medici un stil de alimentație sănătos cu reale beneficii în prevenirea bolilor și stimularea longevității.

Este bazată pe consumul de pește gras, legume, semințe, ulei de măsline, lactate, ierburi aromate și nu exclude grupe alimentare majore. Dietele din programele mele respectă caracteristicile alimentației mediteraneene”, a spus vedeta, conform OK!

“Vlad mănâncă în mare parte ce vede în casă... iar Mircea are de ani de zile un regim fără gluten. Eu gătesc mâncăruri uşoare, fără să am pretenţii de mare bucătăreasă, iar regula e ca în weekend eu şi Vlad să facem un desert împreună”, a mai dezvăluit ea.

Dieta mediteraneeană este alimentația specifică țărilor din jurul Mării Mediteraneene: Grecia, sudul Italiei, Franța, Spania, Maroc și altele. Pentru această dietă este tipic consumul de pește, fructe și legume, ulei de măsline și cereale integrale, ceea ce înseamnă că îi furnizezi corpului tău importante substanțe nutritive, printre care vitaminele și mineralele, antioxidanții, grăsimi bune Omega-3, fibre și proteine vegetale.

Consumul de carne este moderat, în acest tip de alimentație predominând consumul de pește și fructe de mare. Lactatele sunt o sursă importantă de proteine în dieta mediteraneeana, acestea fiind consumate sub formă de iaurt, feta sau alte brânzeturi. Alături de acestea, este încurajat consumul de fructe și legume, dar și de cereale, iar principala sursă de grăsimi este uleiul de măsline, bogat în grăsimi mononesaturate, benefice pentru sistemul circulator. Carnea roșie, carnea procesată și dulciurile sunt consumate foarte rar.

3 alimente care NU trebuie să-ți lipsească din dieta primăvara aceasta
3 alimente care NU trebuie să-ți lipsească din dieta primăvara aceasta
Primăvara mult așteptată este sezonul ideal să ne apucăm de slăbit și nu doar din cauză că se apropie sezonul de plajă! Primăvara, metabolismul bazal este accelerat, favorizând...
Spanacul, mai mult decât o sursă de fier. Dieta care te ajută să scapi de 3 kilograme în 5 zile!
Spanacul, mai mult decât o sursă de fier. Dieta care te ajută să scapi de 3 kilograme în 5 zile!
Spanacul este o adevărată minune pentru sănătate. Pe lângă beneficiile sale nutritive uimitoare, acesta este ideal pentru a da jos kilogramele în plus. Acesta conține potasiu, magneziu,...
#Carmen Bruma, #45 ani, #dieta, #mediteraneana, #consum, #sfaturi , #stiri vedete