Cum și-a început relațiile femeia de 62 de ani care se întâlnește cu cinci bărbați în același timp: ”Totul a venit firesc”

Marti, 24 Ianuarie 2023, ora 11:03
7402 citiri
Cum și-a început relațiile femeia de 62 de ani care se întâlnește cu cinci bărbați în același timp: ”Totul a venit firesc”
Carol Vorderman

Prezentatoarea de televiziune galeză Carol Vorderman (62 de ani) face deliciul presei tabloide din Marea Britanie, ea susținând că a renunțat de mult timp să mai fie implicată într-o singură relație.

Carol Vorderman este o personalitate media galeză, cunoscută în primul rând pentru că a apărut în serialul de jocuri Countdown timp de 26 de ani, din 1982 până în 2008.

Carol este singură de când s-a despărțit de jurnalistul Des Kelly în 2007, după ce a fost căsătorită de două ori, mai întâi cu Christopher Mather din 1985 până în 1986 și apoi cu al doilea soț, Patrick King, din 1990 până în 2000, cu care are doi copii.

Carol a dezvăluit recent că are cinci „prieteni speciali”, cinci bărbați cu care se întâlnește în același timp, ea renunțând în urmă cu un deceniu să mai fie implicată într-o relație monogamă.

„Nu se cunosc, dar știu despre asta. Este o relație foarte sinceră. Cu unul dintre ei mă văd de mai mulți ani decât a durat a doua mea căsătorie. Da, sunt peste 10 ani. Cu altul sunt de șapte ani. Este un astronaut. M-a sunat de la stația spațială”.

Invitată într-o emisiune televizată la începutul acestei săptămâni, conform The Sun, Carol Vorderman a explicat cum a reușit să se apropie de respectivii bărbați: „Totul a venit firesc. A început cu o prietenie și apoi a existat un frison în plus”.

#Carol Vorderman, #relatie, #barbati , #stiri vedete