Și-a alinat suferința mâncând! Una dintre vedetele WTA a dezvăluit prin ce chin a trecut

Joi, 05 Ianuarie 2023, ora 19:32
2173 citiri
Și-a alinat suferința mâncând! Una dintre vedetele WTA a dezvăluit prin ce chin a trecut
Carolina Garcia a suferit de bulimie FOTO facebook

Câştigătoarea Turneului Campioanelor 2022 a dezvăluit că s-a confruntat cu tulburări de alimentaţie şi încerca să ''umple un gol'' atunci când lucrurile nu mergeau în direcţia dorită pe terenul de tenis, transmite Reuters.

Caroline Garcia (29 ani, 4 WTA) a povestit că ultimii ani au fost marcaţi de ''lacrimi şi nopţi nedormite'' şi în cele din urmă cu o tulburare de alimentaţie.

''Fiecare este diferit. Unii nu mai mănâncă, dar la mine a fost invers. M-am obişnuit să-mi caut refugiul în mâncare. Te simţi atât de pustiită, atât de tristă, încât simţi nevoia să umpli acest gol. A venit din suferinţa de a nu reuşi să fac ceea ce îmi doream pe teren, de a nu mai câştiga, de a suferi fizic. Mâncarea mă alina timp de câteva minute. Ştim cu toţii că nu durează, dar a fost o cale de evadare. Când eşti singură, este mai greu să fii în control. În tenis, petreci mult timp singură în camera ta. Aşa s-a întâmplat'', a declarat franțuzoaica pentru L'Equipe.

Semifinalistă la US Open 2022, Garcia a realizat că dacă îşi împărtăşeşte problemele se simte mai bine: ''Începi să înţelegi şi să realizezi că dacă se întâmplă asta, nu este sfârşitul lumii''.

Jucătoarea franceză a depăşit acum problemele cu bulimia şi reuşeşte să gestioneze momentele în care reapare: ''De când îmi fac mai mult timp pentru mine, se întâmplă mai puţin. Şi când se întâmplă, accept asta mai bine şi nu mă simt vinovată. Să îmi permit câteva răsfăţuri regulate mă ajută să evit prea multe pofte. Am fost prea dură cu mine la un moment dat. Sunt genul de persoană care îşi urmăreşte greutatea la gram. Acum, dacă vreau pizza timp de două zile, merg şi iau pizza''.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Situație incertă în cariera lui Andy Murray
Situație incertă în cariera lui Andy Murray
Tenismanul britanic Andy Murray nu va suferi o intervenţie chirurgicală din cauza accidentării lui gleznă, în timp ce recuperarea lui progresează, deşi momentul revenirii lui la turnee este...
Româncă îngrozită de condițiile de care are parte soțul ei în pușcărie: "Deja este agresat. I-a fost luată toată mâncarea de către colegi"
Româncă îngrozită de condițiile de care are parte soțul ei în pușcărie: "Deja este agresat. I-a fost luată toată mâncarea de către colegi"
Penitenciarele din România se confruntă cu supraaglomerare, condiții de trai precare, probleme legate de igienă și acces la servicii medicale. Situațiile descrise de cei care ajung în...
#Carolina Garcia, #bulimie, #mancare, #suferinta, #probleme , #stiri tenis