"Blestemul" frumoasei Wozniacki la Australian Open: Serie ireala de infrangeri

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 18 Ianuarie 2016, ora 23:02
6851 citiri
"Blestemul" frumoasei Wozniacki la Australian Open: Serie ireala de infrangeri
Foto: Australian Open

Frumoasa Caroline Wozniacki a inregistrat o serie ireala de infrangeri la Australian Open dupa ce a bifat cea mai buna performanta a carierei in urma cu cinci ani.

In 2011, Wozniacki incepea Openul de la Antipozi in postura de principala favorita si pierdea in semifinale, dupa ce a avut chiar minge de meci in disputa cu Na Li. Din acel moment, turneul de la Melbourne a mers din ce in ce mai prost pentru sportiva nordica.

In 2012 ea a inceput bine turneul, insa avea sa fie eliminata in sferturi de Kim Clijsters, pentru ca la editia urmatoare sa piarda in fata Svetlanei Kuznetsova, in optimi.

Declinul a continuat pentru "Caro", aceasta parasind editia 2014 a Australian Open in turul al treilea, dupa ce a pierdut disputa cu Garbine Muguruza.

In fine, in 2015 daneza a avut mult ghinion, intalnind o adversara redutabila, este vorba despre Vika Azarenka, inca din turul al doilea si fiind, binenteles, invinsa.

Anul trecut a fost si momentul in care Wozniacki a vorbit despre blestemul Australian Open.

"Cred ca este vorba despre un blestem. Am ajuns in semifinale, apoi in sferturi, apoi in turul patru, turul trei si acum doar in turul al doilea. E un parcurs descendent in ultimii ani. Sper ca voi reusi sa sparg ghinionul anul viitor", spunea Caroline Wozniacki dupa infrangerea din 2015.

Caroline Wozniacki, un car de nervi dupa eliminarea de la Australian Open

Ei bine, 2016 a fost un an in care ghinionul s-a mentinut, daneza fiind eliminata in primul tur de necunoscuta Yuliei Putintseva.

Caroline Wozniacki este una dintre tenismenele care au reusit sa ajunga pe primul loc al clasamentului WTA fara sa castige vreun turneu de Grand Slam in decursul carierei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
Ultimul studiu elaborat de Parlamentul European care analizează sumele încasate de top 100 beneficiari din PNRR-urile fiecărui stat membru UE ne plasează pe ultimul loc din Europa în ceea ce...
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
#Wozniacki rezultate Australian Open, #Wozniacki Austalian Open eliminata, #Wozniacki blestem Australian Open , #Australian Open