4.000 de locuri de munca la Carrefour

Luni, 04 August 2008, ora 09:53
10380 citiri
4.000 de locuri de munca la Carrefour

Carrefour pune la dipozitie 4.000 de locuri de munca pentru cele opt noi magazine ce se vor deschide pana in 2009 in Oradea, Buzau, Sibiu, Deva, Braila, Iasi, Constanta si in Capitala.

Posturile vizate sunt cele de lucratori comerciali, de casieri si de oameni pentru receptie marfa si intretinere.

Pentru a reusi sa lucrezi la Carrefour, intr-unul dintre magazinele care se vor deschide anul viitor trebuie sa treci de o serie de teste de aptitudini, competente si de orientare catre client.

De asemenea, iti vor fi testate cunostintele de limbi straine si de operare pe calculator, daca postul necesita astfel de abilitati.

" Se cauta oameni deschisi, cu o atitudine pozitiva. La interviuri sunt apreciate motivatia si increderea in reusita", a declarat pentru Evenimentul Zilei, Ana Dumitru, directorul de resurse umane al Carrefour Romania.

Testele sunt corectate pe loc, iar daca obtii un punctaj peste minim, intri intr-un prim interviu. Urmatoarea etapa este o discutie cu viitorul superior ierarhic direct. Intregul proces dureaza maximum trei-patru saptamani, de la prima intalnire.

Cele mai cautate posturi sunt cele din departamentele de marketing, resurse umane si achizitii, precum si cel de manager de raion stagiar.

"Tinerii apreciaza ca le oferim sansa de a avea acces la pozitii de middle management in cadrul grupului, fara a le cere niciun fel de experienta anterioara", precizeaza Ana Dumitru.

Pe langa salariu, mai sunt oferite si tichete de masa, asigurare medicala privata, prime de transport, bonusuri, bonuri valorice de Paste si de Craciun, pe baza carora angajatii isi pot achizitiona produse din magazinele Carrefour.

Anual se organizeaza si competitii sportive, petreceri pentru angajati si copiii acestora, tombole, concerte, seminarii si team-buildinguri.

Programul este de opt ore pe zi, cinci zile pe saptamana, cu doua libere consecutiv. Se lucreaza si in ture, si in weekend, prin rotatie.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#carrefour, #loc munca, #receptie marfa, #intretinere, #lucrator comercial , #stiri Carrefour