Fata cu soțul închipuit: un nou volum din seria Bridgerton, disponibil la BOOKZONE

Advertorial
Vineri, 06 Ianuarie 2023, ora 17:00
4083 citiri
Fata cu soțul închipuit: un nou volum din seria Bridgerton, disponibil la BOOKZONE
FOTO: unsplash.com

Bridgerton este una dintre cele mai îndrăgite serii literare a ultimului deceniu, iar recent a ajuns la volumul 10: Fata cu soțul închipuit. Cărțile, inclusiv ultimul volum, sunt disponibile în librăria online BOOKZONE, la un preț excelent. Astfel, vei putea citi toată seria, iar apoi vei putea urmări și serialul bazat pe aceste cărți de succes.

Seria literară Bridgerton urmărește viețile membrilor unei familii de nobili, în Londra anilor 1800. Fiecare carte este scrisă cu lux de amănunte, astfel că te vor cuceri toate detaliil despre personaje, despre modul în care se desfășoară acțiunea, împrejurimi și altele. Fiecare volum îi este dedicat câte unuia dintre membrii familiei Bridgerton. În felul acesta, îi vei cunoaște pe toți și le vei afla povestea de viață. Înainte de a-ți descrie ultimul volum, vrem să îți povestim puțin despre autoarea acestei serii, Julia Quinn.

Julia Quinn, pe numele său real Julie Pottinger a devenit cunoscută pentru povești de dragoste deosebite pe care le publică. Un lucru interesant de menționat este faptul că este autoarea a 18 bestselleruri consecutive New York Times. De-a lungul timpului, cărțile sale au fost vândute în milioane de exemplare pe tot Globul. Numai în SUA au fost vândut mai bine de 10 milioane de exemplare.

Primul roman al Juliei Quinn a fost publicat la vârsta de 24 de ani și se numește Splendid. După publicarea primei cărți, Julia Quinn a avut o cariera ascendentă, având alături același redactor și aceeași editură. Julia a absolvit cursurile Universităților Harvard și Radcliffe, iar înainte de a avea o cariera ca scriitoare, a urmat și cursurile Facultății de Medicină de la Universitatea Yale. După publicarea primelor volume din seria Bridgerton, acestea au cunoscut un succes enorm și au atras atenția producătorilor de la Netflix. De aici și până la ecranizarea seriei nu a mai fost decât un pas.

Fata cu sotul inchipuit de pe bookzone.ro este povestea orfanei Cecilia Harcourt. Fratele ei este rănit în război, astfel că singurele opțiuni ale ei sunt fie să se mărite cu un verișor pe care nu îl suporta, fie să se mute la o mătușă. Niciuna dintre variante nu o atrage pe Cecilia, astfel că decide să traverseze Atlanticul pentru a ajunge la fratele său și să îl îngrijească. Odată ajunsă la destinație, nu își găsește fratele. În schimb, îl cunoaște pe cel mai bun prieten al său, Edward Robersky, care la acel moment era în comă. Decide să aibă grijă de el, însă spune o minciună pentru a-i fi alături. Se dă drept soția lui. Când Edward se trezește, nu își amintește ultimele trei luni din viața sa. Știa cine este Cecilia, din spusele fratelui ei, însă nu își amintea să se fi căsătorit.

Comandă cartea din librăria online BOOKZONE și află cum se încheie această poveste de dragoste neobișnuită.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#carti, #lectura, #Bridgerton, #fara cu sotul inchipuit , #stiri life style