Șocul unui cuplu care a cumpărat o casă din 1960: ușa ascunsă către o cameră suplimentară despre care nu știa. Biletul lăsat de foștii proprietari

Duminica, 03 Martie 2024, ora 19:12
12837 citiri
Șocul unui cuplu care a cumpărat o casă din 1960: ușa ascunsă către o cameră suplimentară despre care nu știa. Biletul lăsat de foștii proprietari
Imagine surprinsă în timpul lucrărilor de amenajare FOTO captură video

Un cuplu de tineri care a cumpărat o casă din anii 1960 a împărtășit tot ce au descoperit de când au început procesul de renovare.

Nicole Halliday și partenerul ei Blair, din Scoția, au apelat la social media pentru a dezvălui toate obstacolele cu care s-au confruntat și comorile ascunse pe care le-au descoperit după ce au primit cheile.

Clipul cu descrierea „Hai să începem călătoria de renovare” a fost vizualizat deja de peste 3,3 milioane de persoane.

Primul lucru pe care cuplul l-a dezvăluit a fost cât de mult costa casa atunci când a fost cumpărată acum mai bine de 60 de ani.

Un bilet lăsat de foștii proprietari a spus: „Mama și tata au cumpărat această casă ca o construcție nouă în 1962, pentru suma de 3141 de lire sterline, așadar sunteți doar cel de-al doilea rând de proprietari.

Avem multe amintiri fericite din copilărie aici și sperăm că veți avea și voi momente fericite.”

Prima surpriză pentru noii proprietari a fost o ușă ascunsă către o cameră suplimentară despre care nu știau că există când au cumpărat casa. Doar după ce au demolat dulapurile, pe care Nicole le-a descris ca fiind o „monstruozitate”, au realizat că exista o ușă către o cameră mică ascunsă în spatele lor.

Procesul nu a fost lipsit de obstacole până acum, iar ei au recunoscut că au descoperit multe fisuri în pereți, precum și „infiltrații peste tot”, care au dus la „podele putrezite”.

Pe lângă aceasta, ei susțin că li s-a spus că centrala termică avea doi ani, dar ulterior au descoperit că data de fabricație era, de fapt, din 2010.

Așa cum era de așteptat de la o casă din anii 1960, au existat și provocările „straturilor consecutive de tapet”, de la modele florale la galben strălucitor.

O cameră avea chiar șase straturi care se acumulaseră de-a lungul anilor.

După ce au demolat pereții pentru a-și crea casa de vis, Nicole și Blair au dat peste fire electrice care nu erau conectate la nimic.

De asemenea, au fost necesare lucrări pentru umplerea unor goluri în pereți și pentru îndepărtarea unor părți deteriorate, cu „rumeguș peste tot”.

Pivniță pentru vinuri ascunsă

Cu toate acestea, a existat o comoară ascunsă care a făcut ca toate provocările să merite efortul - o pivniță pentru vinuri ascunsă sub ușa dulapului lor. Nicole a distribuit o fotografie cu cel puțin 17 sticle de vin roșu vechi rămase de la foștii proprietari.

Un comentator șocat a scris: „Acele vinuri roșii din 1984 valorează cam 140 de lire sterline fiecare sticlă”, iar un altul a glumit: „Să plătească pentru înlocuirea centralei termice despre care au mințit”.

Referitor la foștii proprietari, un al treilea a adăugat: „Cum poți primi un bilet atât de frumos și apoi să îi denigrezi în halul ăsta”, alături de un emoji zâmbitor.

În același timp, cineva a scris: „3000 de lire sterline în anii '60 ar fi echivalentul a aproximativ 55.000 de lire sterline după inflație. Incredibil cât de ușor era să cumperi o casă.”

„Camera ascunsă întreagă???”

„Le-aș fi dat înapoi vinul, adică par a fi oameni foarte amabili”, au scris alții.

Cineva a sugerat: „Sunt puțin gelos pe vin. Trebuie să deschizi o sticlă când casa este terminată pentru a sărbători! Păstrează restul pentru ocazii speciale”.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriză în prima semifinală la Monte Carlo. Cine e tenismenul care a pierdut abia al doilea meci al anului
Surpriză în prima semifinală la Monte Carlo. Cine e tenismenul care a pierdut abia al doilea meci al anului
Grecul Stefanos Tsitsipas s-a impus sâmbătă în faţa italianului Jannik Sinner în trei seturi, 6-4, 3-6, 6-4, şi s-a calificat în finala turneului de tenis ATP Masters 1.000 de la Monte...
Un important conac legat de familia Cuza a fost restituit proprietarilor. Despăgubirile cerute pentru a intra în circuitul public
Un important conac legat de familia Cuza a fost restituit proprietarilor. Despăgubirile cerute pentru a intra în circuitul public
Conacul Rosetti-Solescu, situat în localitatea Solești din județul Vaslui, are proprietari după mai bine de 20 de ani de dispute între moștenitori și autorități. Avocatul...
#casa cumparare, #casa veche, #surpriza, #camera, #bilet, #proprietari , #stiri magazin