Familia regală a României: "Săvârșinul se pregătește de sărbătoarea Crăciunului". Cum poate fi vizitat domeniul în luna decembrie

Miercuri, 01 Decembrie 2021, ora 10:59
1976 citiri
Familia regală a României: "Săvârșinul se pregătește de sărbătoarea Crăciunului". Cum poate fi vizitat domeniul în luna decembrie
Imagine panoramică de la Săvârșin FOTO Facebook/ Familia regală a României

Vizitatorii sunt așteptați în luna decembrie la Săvârșin să viziteze Muzeul Automobilului, Altelierul Auto al Regelui și la Magazinul de suveniruri, a anunțat Familia regală a României într-o postare, pe Facebook:

"Săvârșinul se pregătește de sărbătoarea Crăciunului.

Pe parcursul lunii decembrie, vizitatorii sunt așteptați la Muzeul Automobilului, Atelierul Auto al Regelui și la Magazinul de suveniruri.

Acesta din urmă a fost aprovizionat cu o frumoasă colecție de decorațiuni de Crăciun, alături de colecția de vinuri, cărți și porțelanuri regale.

Lucrările la exteriorul Casei Ceaiului au fost încheiate, iar acum se lucrează la interior, pentru ca în cursul lunii decembrie să poată fi deschisă pentru public.

În preajma Crăciunului, domeniul va fi deschis zilnic între ora 10 și ora 17.

Domeniul poate fi vizitat cu rezervare prealabilă, cel puțin 24 de ore în avans. Puteți solicita vizitarea în grup trimițând un email sau la telefon".

#Savarsin, #vizitare, #decembrie, #craciun, #suveniruri, #Casa Regala Romania , #stiri Casa Regala