Furnizorii Casei Regale: "o institutie din ce in ce mai prezenta si in Romania" - Alin Caraman (Presedintele Asociatiei 2019-2020)

Advertorial
Marti, 14 Mai 2019, ora 08:30
38237 citiri
Furnizorii Casei Regale: "o institutie din ce in ce mai prezenta si in Romania" - Alin Caraman (Presedintele Asociatiei 2019-2020)

Casa Regala ofera calitatea de Furnizor al Casei Majestatii Sale Regelui ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoana sau de o companie comerciala din anul 1900.

Astfel, acordarea Calitatii de Furnizor implica un inalt standard al produselor si serviciilor, constanta, seriozitate si inalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor.

Dupa 1947 traditia acordarii acestui titlu a fost reinnodata in anul 2003, cand pentru prima oara dupa 56 de ani o companie romaneasca primea titlul de "Furnizor al Casei Regale a Romanie", iar stema regala a devenit din anul 2014 Marca Inregistrata in toata Europa.

Lunar celor aproape 100 de Furnizori ai Casei Regale a Romaniei li se alatura Aspiranti la Titlu, precum si o multime de simpatizanti ai uneia dintre cele mai active si dinamice Case Regale europene.

Pe 9 mai a avut loc cea de-a 5-a editie a Galei Asociatiei Furnizorilor Casei Regale a Romaniei, eveniment ce reuneste toti Furnizorii Casei Regale a Romaniei, alaturi de companii de renume, dar mai ales reprezentanti ai Casei Regale a Romaniei.

Anul acesta, Alteta Sa Regala Principele Radu alaturi de domnul Ion Tuca si domnul Radu Ghina au onorat cu prezenta lor un eveniment de inalta tinuta la Hotelul Hilton.

In cadrul Galei Furnizorii si-au desemnat conducerea pentru perioada 2019-2020, domnul Alin Caraman, CEO K Event Solutions - Furnizor al Casei Regale a Romaniei pentru servicii organizare evenimente, fiind reales pentru al 5-lea mandat in functia de Presedinte.

Lui i se alatura doamna Lorina Seres, AZAY, doamna Loredana Vlad, DENTALMED si domnul Horatiu Nicolar, HERLITZ ROMANIA in Consiliului Director al Asociatiei.

La eveniment au spus prezent si reprezentanti si Automobile Bavaria, Exotique, Leonard Caffe, TC Delta, Macin, Alexandrion, Daniel Angelescu, Beautik, Tohani, Tchibo, Asigest, Gealan, Paul Cosmovici, Purcari, Agricola, Avicola, Sempre Sano, Delaco, La Mircea Macelaru.

De asemenea, in cadrul Galei au fost decernate Diplomele de Excelenta acelor companii, persoane si institutii care sunt recunoscute gratie excelentei lor:

- domnul Catalin Paduraru (pentru ca sustine Vinul romanesc si industria viticola)

- Avincis (pentru ca sustine Vinul si viitorul vinului in Romania)

- Averesti (pentru ca sustine Vinul cu pasiune)

- Casa Auto Valcea (pentru ca sustine mobilitatea Casei Regale a Romaniei)

- Premier Estate Management (pentru ca ofera nu doar case, ci si pasiune si profesionalism).

Bogdan Serban-Iancu, realizator Ora Regelui, TVR, s-a adresat Furnizorilor in legatura cu planul editorial si eforturile echipei de productie de a sustine acest demers, important pentru Casa Regale, dar si pentru romani.

Tot in cadrul Galei, studentii Facultatii de Agronomie, parte integranta a lucrarilor de amenajare de la Sinaia, Savarsin si Palatul Elisabeta, au povestit despre demersul lor.

An de an institutia Furnizorilor se intareste, in acest moment, 93 de companii si persoane detinand acest titlu, aproape o treime dintre acestia fiind si membri Asociatiei Furnizorilor Casei Regale a Romaniei, dedicata sustinerii Furnizorilor si brandului de Furnizor, dar si unor actiuni de incurajare a tinerilor antreprenori, start-up-uri, studenti exceptionali si organizarii unui eveniment festival al Furnizorilor in viitorul foarte apropiat.

Traditie in viitor - aceasta ar fi sintagma Furnizorilor Casei Regale a Romaniei in anul 2019.

Pe 10 mai, Asociatia a fost alaturi de Casa Regala a Romaniei, participand activ la organizarea evenimentului Garden Party de la Palatul Elisabeta.

www.asociatiafurnizorilorcaseiregale.ro

Quarterly Report - Editia 4

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 5. Cea mai mare șpagă din istoria DNA, un fost concurent la „Vara Ispitelor” și un supraviețuitor de la Colectiv
Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 5. Cea mai mare șpagă din istoria DNA, un fost concurent la „Vara Ispitelor” și un supraviețuitor de la Colectiv
Partidele și alianțele electorale au avut timp până marți, 30 aprilie, ora 23:59, să-și depună candidaturile pentru primării și consilii județene. Pentru Primăria Sectorului 5 al...
Traian Băsescu explică importanța alegerilor europarlamentare. „Dacă vrem un președinte al Comisiei care să nu mai facă trăsnăi cu vaccinurile, nu votăm PSD şi PNL”
Traian Băsescu explică importanța alegerilor europarlamentare. „Dacă vrem un președinte al Comisiei care să nu mai facă trăsnăi cu vaccinurile, nu votăm PSD şi PNL”
Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat că, dacă vrem ca Ursula von der Leyen să rămână preşedintele Comisiei Europene, atunci votăm PNL şi PSD. El a adăugat că, dacă vrem un...
#Furnizorii Casei Regale , #stiri Casa Regala