Meghan Markle vrea sa nasca cel de-al doilea copil acasa, cu o echipa medicala exclusiv feminina

Joi, 01 Aprilie 2021, ora 20:33
2996 citiri
Meghan Markle vrea sa nasca cel de-al doilea copil acasa, cu o echipa medicala exclusiv feminina
Meghan a anuntat unde va naste al doilea copil/Foto: Heptaphoto

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, insarcinata cu cel de-al doilea copil, vrea sa nasca acasa. Ea incercat acest lucru si cu primul ei copil, Archie, insa Casa regala britanica i-a recomandat sa nasca la un spital privat din Londra relateaza online ziarul spaniol ABC.

Nasterea acasa este o excentricitate care a fost intotdeauna la moda. Meryl Streep, Zara Tindall, sau Beyonce sunt cateva dintre vedetele care au ales sa nasca in casele lor. La aceasta lista se va adauga, daca totul merge bine, si Meghan Markle.

Ducii de Sussex au decis ca cel de-al doilea lor copil, o fetita, sa se nasca la resedinta lor din Montecito, in California.

Mai sunt cateva saptamani pana la venirea pe lume a bebelusului, iar cuplul a facut toate pregatirile pentru apropiata sa nastere.

Dorinta lui Meghan Markle este ca echipa medicala care o va asista la nastere sa fie formata exclusiv din femei.

Nasterea acasa a fost o optiune si pentru fiul lor, Archie, insa atunci nu aveau libertate de decizie deoarece faceau parte din familia regala britanica.

Acum cand au renuntat la drepturile lor din familia regala, Harry si Meghan pot alege liber ceea ce isi doresc.

"Meghan dorea sa nasca la resedinta lor din Frogmore Cottage cand era insarcinata cu Archie. Pana la urma medicii i-au recomandat sa mearga la spitalul privat Portland din Londra pentru a putea naste", a declarat o sursa apropiata ducilor de Sussex.

#Meghan Markle, #nastere, #stiri vedete , #stiri Casa Regala