Ziare.com

Locuinte pentru tinerii medici prin Programul ANL

Joi, 29 Noiembrie 2012, ora 18:32

   

Locuinte pentru tinerii medici prin Programul ANL
Ministrul Sanatatii, Raed Arafat, si ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Eduard Hellvig, au semnat joi protocolul de colaborare privind realizarea de locuinte pentru specialistii din Sanatate, in cadrul Programului de constructie a locuintelor destinate tinerilor si implementat de ANL.

Conform documentului, Ministerul Sanatatii si Ministerul Dezvoltarii si Turismului vor colabora pentru construirea, incepand de anul viitor, a 400 de locuinte pentru tinerii medici in Bucuresti si judetele Timisoara, Iasi, Craiova, Cluj.

Astfel, in Bucuresti vor fi construite 150 de locuinte, iar in celelalte judete cate 50.

"Programul ANL este binevenit pentru tinerii nostri. Cu toate ca numarul rezidentilor este mult mai mare decat posibilitatile acestui program, este un pas care vine in sprijinul lor sa locuiasca acolo unde fac pregatirea, cu costuri minime.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Lipsa locuintelor este una dintre problemele majore cu care ne confruntam. Multi medici cer transferul din unitatile unde sunt rezidenti tocmai din aceste motive locative", a declarat ministrul Sanatatii.

Acesta a mai afirmat ca si in alte tari centrele cu clinici universitare au astfel de spatii care sunt puse la dispozitia tinerilor care isi continua studiile intr-o specialitate.

Lucrarile pentru demararea constructiilor vor putea incepe in luna martie 2013 si vor dura intre 8 si 12 luni.

Criteriile privind repartizarea locuintelor vor fi stabilite de catre Ministerul Sanatatii. In Bucuresti, probabil ca primele locuinte vor fi construite pe platforma de la Fundeni.
Sursa: rNews

Articol citit de 2291 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

...

Mie sa mi-o faca la New York

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor