Ce tip de bloc îţi oferă mai multe şanse de supravieţurie în caz de cutremur. Diferenţele dintre un bloc monolit și un bloc prefabricat
Casa / apartamente noi
Fără îndoială, ne trec fiorii gândindu-ne că un dezastru natural, așa cum este cutremurul, ar putea să ne pună în pericol viața. A noastră și a celor apropiați Nu este nicio noutate că starea de degradare a multor locuinţe din Capitală și din alte orașe din ţară este una avansată, nelănsând prea multe alternative ...
Descoperirea făcută de un român după ce a cumpărat un apartament. "Paguba e undeva la 30.000 de euro. Mă urăsc atât de tare, atât pe mine cât și casa"
Joi, 05 Ianuarie 2023, ora 22:10 - Descoperirea făcută de un român după ce a cumpărat un apartament. "Paguba e undeva la 30.000 de euro. Mă urăsc atât de tare, atât pe mine cât și casa"
Casa / apartamente noi
Prețurile de pe piața imobiliară au crescut mult în ultima perioadă. Mulți dintre cei care au nevoie să cumpere o casă amână momentul, descurajați și de ratele mari la credite. Unii...
Surprizele de care au parte unii români la cumpărarea unui apartament nou: "A fost achitat integral. Prețul s-a mărit cu încă 10.000 de euro"
Sambata, 17 Decembrie 2022, ora 16:26 - Surprizele de care au parte unii români la cumpărarea unui apartament nou: "A fost achitat integral. Prețul s-a mărit cu încă 10.000 de euro"
Casa / apartamente noi
Românii care aleg să cumpere apartamente în blocurile vechi au de făcut investiții importante înainte de a se putea muta, în unele cazuri. Prețurile au crescut atât la mâna de lucru, cât...
Centralele termice de bloc scumpesc prețul apartamentelor noi. ”La o capacitate destul de mare, legea impune să ai fochist 24 de ore”
Vineri, 14 Ianuarie 2022, ora 17:27 - Centralele termice de bloc scumpesc prețul apartamentelor noi. ”La o capacitate destul de mare, legea impune să ai fochist 24 de ore”
Casa / apartamente noi
Chiar dacă Ministerul Mediului intenționează să interzică, în blocurile noi, montarea centralelor individuale de apartament, mulți dintre dezvoltatori s-au orientat deja spre sisteme...
Frasari Residence, cel mai nou complex rezidential din Pipera. Alege-ti apartamentul care sa devina casa la care visezi!
Joi, 30 Ianuarie 2020, ora 09:16 - Frasari Residence, cel mai nou complex rezidential din Pipera. Alege-ti apartamentul care sa devina casa la care visezi!
Casa / apartamente noi
Ti-ai propus ca in anul 2020 sa gasesti o noua locuinta careia sa ii spui "acasa"? Visezi de ceva timp sa faci trecerea de la chirie la apartament propriu? Dorinta ta se poate materializa in noul...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei apartamente noi . Această zonă va concentra articolele categoriei Casa din Ziare.Com care au subiectul principal: apartamente noi.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - apartamente noi, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Casa , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.