Patriciu scoate la vanzare inca 335 de apartamente - vezi cat costa

Vineri, 05 Octombrie 2012, ora 08:44
4271 citiri
Patriciu scoate la vanzare inca 335 de apartamente - vezi cat costa
Foto: Capiltal

Dinu Patriciu Global Properties (DPGP), compania care administreaza activele imobiliare ale omului de afaceri Dinu Patriciu, a scos la vanzare inca 335 de apartamente noi.

Acest lucru face parte din etapa a doua de dezvoltare a ansamblului rezidential New Town din cartierul Dristor, iar pretul a fost scazut pana la 1.000 de euro/mp construit, arata Capital.

Practic, pretul unui apartament cu doua camere, cu o suprafata construita de 84 mp si cea utila utila de 58,6 mp, este de 379.999 de lei, adica 83.955 de euro. In plus, apartamentul are terasa.

"Etapa a doua a proiectului a fost finalizata in luna aprilie a acestui an, iar vanzarile au inceput in iulie, cand au fost semnate primele antecontracte. Pana acum am incheiat peste 20 de antecontracte pentru apartamente din faza a doua si mai avem disponibile inca 35 de unitati din prima etapa.

Mai avem disponibil un singur spatiu comercial ce va fi ocupat in curand de o sala de fitness", a declarat Diana Vasile, consultant vanzari in cadrul Private Properties, agentul exclusiv de vanzari al New Town.

#Dinu Patriciu apartamente noi, #vanzare apartamente noi Dristor, #vanzare apartamente noi , #apartamente noi