Aveti 50.000 de euro? Iata ce locuinta va puteti cumpara in Bucuresti

Miercuri, 19 Octombrie 2011, ora 12:03
6680 citiri
Aveti 50.000 de euro? Iata ce locuinta va puteti cumpara in Bucuresti

Faptul ca aveti doar 50.000 de euro disponibili pentru achizitia unei locuinte in Bucuresti nu trebuie sa va descurajeze: nu veti fi nevoiti sa faceti compromis nici in privinta numarului de camere, nici a zonei.

Astfel, puteti cumpara orice, de la garsoniere la apartamente cu 4 camere, atat in zonele marginase ale Capitalei, cat si in centru.

In zona Prelungirea Ghencea, 50.000 de euro sunt de ajuns pentru a va cumpara un apartament cu doua camere intr-un bloc din 1972, de 50 de metri patrati, semidecomandat, aflat la etajul 4 din 10.

Potrivit anunutului de pe site-ul imobiliare.ro, apartamentul necesita imbunatatiri si este pus in vanzare impreuna cu mobilierul de tip clasic.

Daca sunteti interesati de o zona centrala, trebuie sa va multumiti cu o suprafata mai mica. In apropiere de Piata Victoriei, puteti cumpara un apartament de 2 camere, decomandat. Locuinta este insa renovata, dotata cu aer conditionat si acces la Internet prin fibra optica.

Apartamentul este deja dotat cu ferestre de tip PVC, gresie, parchet, are usa de la intrare din metal, dispunand si de apometre si contoare de caldura.

La parterul unui bloc aflat in zona Camil Ressu, este disponibil un apartament cu 2 camere, confort 1, semidecomandat, cu suprafata de 52 metri patrati. Locuinta este renovata, are geamuri termopan, usa metalica la intrare, gresie si faianta. Dezvantajul il constituie vechimea blocului, ridicat in 1969.

In zona Titan, cu 50.000 de euro va puteti lua un apartament de trei camere, cu o suprafata de 65 de metri patrati, semidecomandat, aflat la etajul al doilea. Locuinta este disponibila imediat, proprietarii mentionand ca nu are imbunatatiri si este vanduta fara mobilier. Printre avantajele sale se mentioneaza locatia in apropiere de o zona verde si de locuri de joaca pentru copii amenajate.

Tot un apartament cu 3 camere, insa cu o suprafata de doar 50 mp, este disponibil in Drumul Taberei, pe Bulevardul Timisoara. Apartamentul dispune de o baie si un balcon inchis si se afla la etajul 6 din 10.

Blocul in care se afla este izolat termic la exterior, iar apartamentul se vinde complet mobilat, atat camerele, cat si bucataria. Printre dotari se mai numara apometrele, accesul la Internet prin cablu, geamuri termopan si usa de metal la intrare.

Cu o dimensiune simtitor mai mare, de 71 de metri patrati, este pus in vanzare si un apartament cu trei camere din zona Grivitei, aflat in interiorul unei vile. Astfel, dispuneti si de acces la o curte de 50 mp. Apartamentul se vinde cu bucatarie mobilata si utilata cu frigider, aragaz si hota, in pret intrand si televizorul, precum si masina de spalat si detectorul de fum.

Cu suma de 50.000 de euro puteti achizitiona si o garsoniera intr-o locatie ultra-centrala. Un exemplu este o garsoniera aflata intr-un bloc din zona ASE, cu o suprafata utila de 37 mp, ce poate fi utilizat si drept rezidenta, dar si ca birou.

Garsoniera se vinde mobilata (mobilier modern) si este renovata. In plus, proprietarul a inclus in pret si masina de spalat rufe, frigider, cuptor microunde, aragaz, hota si TV. Potrivit anuntului, pretul este discutabil si locuinta este disponibila imediat.

In zona Piata Romana, puteti cumpara o garsoniera tot de 37 de metri patrati, semidecomandata. Se precizeaza faptul ca vederea este in spatele blocului, fiind, astfel, ferita de zgomotul din zona Romana, si ca se vinde deja mobilata. Locuinta este dotata cu aer conditionat, apometre, contor caldura si gaze, insa nu dispune de balcon.

Daca sunteti interesat de o locuinta cu patru camere, puteti cumpara un astfel de apartament cu 50.000 de euro, in zona Militari. Potrivit anuntului, apartamentul are 64 metri patrati, se afla la etajul 8 din 10 si este confort doi. Are doua bai (una de serviciu), o terasa si o debara si este dotata cu apometre, contor de gaze si contor de caldura.

Citeste si:
Cele mai ieftine apartamente din București. Top 3 preferințe ale bucureștenilor în materie de locuinte
Cele mai ieftine apartamente din București. Top 3 preferințe ale bucureștenilor în materie de locuinte
Într-un oraș ca Bucureștiul, deja sufocat de trafic și clădiri aproape lipite, paleta de oferte variază totuși destul de mult în ceea ce privește dotările super-moderne, chiar dacă...
Liviu Dragnea are un nou partid. Foștii membri PSD care au înființat ”Alianţa pentru Patrie”
Liviu Dragnea are un nou partid. Foștii membri PSD care au înființat ”Alianţa pentru Patrie”
Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a anunțat duminică seara, 19 septembrie, că Alianţa pentru Patrie este noul partid în care se va înscrie dacă instanța îi va permite. Patru...
Sursa: Ziare.com