Piata imobiliara din Bucuresti este in crestere! Vezi care sunt cele mai bune solutii imobiliare actuale

Joi, 22 Octombrie 2015, ora 13:45
2431 citiri
Piata imobiliara din Bucuresti este in crestere! Vezi care sunt cele mai bune solutii imobiliare actuale
Foto: imobiliareload.ro

Ti-ai gasit un loc de munca foarte bun in Bucuresti si trebuie sa te muti aici? Sau poate ca nu iti mai doresti sa stai cu familia si vrei sa locuiesti pe cont propriu? Daca te afli in una dintre aceste situatii, cu siguranta esti interesat sa iti gasesti o locuinta, insa nu oricum.

Intr-un oras mare, foarte multi isi doresc sa cumpere un apartament sau o casa. Pe cand sansele de a gasi o casa care sa nu fie situata departe de centru sau la periferie sunt mici, cea mai buna solutie ramane achizitionarea unui apartament, intr-un bloc vechi sau nou.

Si cum ansamblurile rezidentiale din Capitala sunt destul de multe, ai cele mai mari sanse sa gasesti ceea ce cauti. Apeleaza la un serviciu online de informatii rezidentiale care sa iti indice toate variantele care te-ar putea interesa.

Varianta recomandata: gasirea unui apartament intr-un bloc nou

Sunt foarte multe apartamente de vanzare Bucuresti, unele nou construite, facand parte din ansamblurile rezidentiale moderne, alte mai vechi. Bineinteles, recomandarea ar trebui sa fie pentru cele noi, pentru ca ele pun la dispozitie mai multe avantaje, precum finisaje de calitate si facilitati pe care un apartament intr-un bloc vechi nu le poate oferi.

Printre acestea se afla curtea interioara pazita si locurile de parcare. Aproape orice apartament cumparat intr-un bloc nou iti aduce automat si un loc de parcare, iar cum in Bucuresti exista o problema destul de mare cu aceste spatii, acest beneficiu este binevenit. Daca nu iti doresti un apartament exclusivist sau foarte mare situat in una dintre zonele scumpe, atunci pretul nu este unul foarte mare.

Pe de alta parte, un apartament mai vechi este mai ieftin si, daca esti dispus sa cauti, probabil vei gasi si unul renovat. Aproape fiecare cartier din Capitala are oferte atat pentru locuintele vechi, cat si pentru cele noi in egala masura la cele cu doua, trei sau, daca vrei ceva mai mult, chiar cu patru camere. Dar ce te faci daca vrei sa locuiesti singur si inca nu ai bani pentru un apartament? Atunci alegi varianta mai ieftina, despre care vom vorbi in cele ce urmeaza.

Garsoniera, mai putin spatiu, dar si mult mai ieftina

Cu siguranta o parte dintre cei care citesc acest articol sunt interesati de garsoniere de vanzare Bucuresti. Desi au suprafete mai mici, garsonierele au si un pret mai redus, chiar si cu 20.000 euro, ceea ce nu este de neglijat. Mai mult decat atat, o garsoniera nu este cumparata doar de persoanele care isi doresc sa locuiasca in ea, ci si de cineva care isi doreste sa faca o afacere buna, astfel ca mobilitatea acestora in piata imobiliara este una foarte mare.

Cei care locuiesc singuri stiu ca o garsoniera sau apartament cu o camera poate sa fie exact ce au nevoie. Spatiul fiind mai mic si cheltuielile vor fi mai reduse, asa ca nu doar cumpararea locuintei implica mai putine costuri, ci si intretinerea ei.

Pe de alta parte, mai exista si categoria celor care se afla in cautarea unei garsoniere de vanzare tocmai pentru ca isi doresc sa o inchirieze mai departe. Si atat timp cat in Bucuresti exista foarte multi studenti, tineri necasatoriti sau familii tinere fara copii, atunci cu siguranta ideea poate fi una foarte buna, care sa aduca beneficii financiare.

La fel ca apartamentele si garsonierele se gasesc atat noi, cat si vechi. Iar cele noi, construite intr-un complex rezidential, propun aceleasi beneficii si facilitati precum apartamentele, chiar o suprafata utila la fel de mare precum a unui apartament de doua camere intr-un bloc vechi construit.

Daca doresti sa accesezi rapid multitudinea de oferte de apartamente si garsoniere disponibile in Bucuresti ai nevoie de un site de imobiliare care sa te ajute sa te descurci mai bine. Un astfel de site este www.imobiliareload.ro, unde poti sa gasesti cele mai noi si mai bune oferte din sectoarele Capitalei. Oferta prezentata este una suficient de bogata pentru a putea gasi ceea ce cauti atunci cand mutarea in Bucuresti este necesara.

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#apartamente vanzare Bucuresti, #garsoniere vanzare Bucuresti, #site anunturi imobiliare , #apartamente vanzare