Apartamentul de 30 de milioane de dolari din Manhattan care ii face pe oameni mai sanatosi (Galerie foto)

Duminica, 31 Mai 2015, ora 17:23
25965 citiri
Apartamentul de 30 de milioane de dolari din Manhattan care ii face pe oameni mai sanatosi (Galerie foto)
Foto: Evan Joseph

Un apartament din Manhattan in valoare de peste 30 de milioane de dolari a fost construit special pentru a imbunatati starea de sanatate a celor care locuiesc in el, sustin dezvoltatorii.

Penthouse-ul din Greenwich Village, scos la vanzare in urma cu doi ani, a fost oferit initial pentru 50 de milioane de dolari. Pretul a scazut la 39,8 milioane de dolari toamna trecuta, iar in prezent apartamentul este disponibil pentru suma de 30,5 milioane de dolari, scrie Business Insider.

Chiar si asa, in pofida promisiunii de spatiu "in armonie cu stilul de viata", impresionantul apartament nu si-a gasit inca un cumparator. Potentialii clienti nu au fost sedusi nici de posibilitatea de a deveni vecin cu celebritati precum Leonardo di Caprio sau Deepak Chopra.

Apartamentul de peste 715 de metri patrati ocupa ultimele trei etaje ale unei foste fabrici de imbracaminte. Cu patru dormitoare si patru bai, ofera un spatiu generos de locuit.

Cladirea, care cuprinde in total sase apartamente, a fost renovata in conformitate cu Well Building Standard, dezvoltat de compania Delos Building Wellness.

Acest lucru a presupus combinarea celor mai bune practici in constructii si design cu studii stiintifice si medicale bazate pe dovezi, valorificand mediul construit pentru a sprijini un stil de viata sanatos si bunastarea oamenilor, se precizeaza pe site-ul companiei.

Rezultatul reprezinta incununarea a sapte ani de cercetari care au explorat legatura dintre cladirile in care ne petrecem mai mult de 90% din timp si impactul asupra starii noastre generale.

Cladirea este situata in apropiere de Union Square si Washington Square Park.

Cand intri in apartament, te intampina o camera de zi uriasa, dominata de o lustra neobisnuita. Podeaua a fost proiectata special pentru a imbunatati postura.

Scara in spirala te duce la urmatoarele etaje. Scarile si apartamentul sunt prevazute cu un sistem de iluminat nocturn care poate fi adaptat programului proprietarului si care este proiectat special pentru a nu interfera cu ritmul circadian al acestuia.

Bucataria este dotata cu cele mai moderne electrocasnice, iar blaturile sunt antibacteriene.

Principalul dormitor este foarte spatios si ofera o priveliste vasta asupra orasului.

In baie exista, printre altele, un jacuzzi si filtre cu vitamina C incorporate in dus pentru a echilibra clorul din apa.

Fiecare dintre cele patru dormitoare, mobilate pe baza unor teme diferite, dispune de baie proprie.

Cladire are si o terasa uriasa, care poate fi folosita in orice perioada a anului.

Foto: Evan Joseph

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#apartament Manhattan wellness, #penthouse Manhattan , #apartamente