Cat costa un apartament din Bucuresti situat la etajul 25 intr-un complex rezidential

Luni, 20 Ianuarie 2014, ora 20:00
8972 citiri
Cat costa un apartament din Bucuresti situat la etajul 25 intr-un complex rezidential

Un ansamblu rezidential din centrul Capitalei a vandut un apartament situat la etajul 25, la o distanta de 92 de metri de sol.

Aceasta este cea mai mare inaltime la care se afla o locuinta din Romania, sustin dezvoltatorii.

Apartamentul de tip penthouse se afla la etajul 25 al celui de-al treilea turn Asmita Gardens si ofera o panorama unica asupra Bucurestiului si a imprejurimilor, se arata in comunicatul remis Ziare.com.

Cu o suprafata utila de 186 mp si o terasa exterioara de 205 mp, apartamentul are o inaltimea interioara de 6 m care va permite cumparatorului crearea un etaj interior si extinderea spatiului locuibil pana la 372 mp.

"Datorita caracteristicilor sale - inaltimea, panorama si executia tehnica - proiectul Asmita Gardens este inegalabil in Romania.

Structura sa de tip 'tub in tub' similara cu cea folosita la constructiile din zone cu activitate seismica intensa ca Japonia sau Noua Zeelanda, privelistea spectaculoasa pe 360 de grade, faptul ca in vecinatatea sa se afla Parcul Natural Vacaresti, dar si posibilitatea de a vedea chiar si muntii atunci cand e senin - toate au fost ingredientele care l-au convins pe Mark Hoddinott, un cetatean strain sa achizitioneze penthouse-ul fara ezitare", a declarat Remus Borza, partener in cadrul Euro Insol, administratorul judiciar al proiectului.

Cat a costat apartamentul

Apartamentul a fost achizitionat fara finisaje la o valoare de 372.000 euro, cumparatorul urmand sa faca mai multe schimbari in privinta structurii interioare (compartimentare, reorganizarea tubulaturii etc.), pentru a obtine spatiul dorit.

"In octombrie anul trecut, cand am venit prima data la Asmita, voiam sa achizitionez un studio. Am fost impresionat de amplasamentul complexului si de calitatea ridicata a constructiei, motiv pentru care din curiozitate, am vazut si penthouse-ul de la etajul 25.

Am fost cucerit de privelistea care iti taie respiratia si mai ales de lipsa finisajelor, fiind interesat de crearea unui spatiu pe care sa-mi pun amprenta. Am aflat mai tarziu ca e cel mai inalt apartament din Romania, de aceea, simt ca am o datorie fata de romani. Vreau sa creez aici un spatiu cu care sa ne mandrim cu totii", a declarat Mark Hoddinott, proprietarul apartamentului.

Situat in imediata vecinatate a Parcului Tineretului si a Parcului Urban Vacaresti, complexul rezidential Asmita Gardens este dezvoltat pe o suprafata de 27.000 mp, avand 765 de apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere.

In prezent mai sunt disponibile la vanzare 336 apartamente, din care 330 sunt apartamente cu 2, 3 si 4 camere si 6 apartamente de tip penthouse. Toate cele 70 de apartamente tip studio s-au vandut. Proiectul beneficiaza de 6.200 mp de spatii comerciale, 9.000 mp de gradini si locuri de joaca pentru copii. In cadrul complexului functioneaza Clubul 168 Sport, cel mai mare spa dezvoltat intr-un ansamblu rezidential si supermarketul La Doi Pasi, franciza Metro.

Complexul a fost inaugurat in iunie 2012 in urma unei investitii de 120 de milioane de euro. Asmita Gardens este administrata in prezent de Euro Insol, firma specializata in reorganizare judiciara, condusa de Remus Borza.

C.P.

Citeste si:
George Simion anunță că l-a înregistrat pe ”trimisul lui Cîțu”, care oferea funcții în deconcentrate celor absenți la votul moțiunii de cenzură
George Simion anunță că l-a înregistrat pe ”trimisul lui Cîțu”, care oferea funcții în deconcentrate celor absenți la votul moțiunii de cenzură
Co-preşedintele AUR, George Simion, a afirmat, joi seară, că poate conta pe parlamentarii formaţiuni, deşi i s-a spus că toţi îl vor trăda. ”Tentative au fost”, afirmă parlamentarul,...
Ludovic Orban, despre nominalizarea lui Nicolae Ciucă: ” Asta este picătura care a umplut paharul, săptămâna viitoare îmi voi da demisia din grupul parlamentar al PNL”
Ludovic Orban, despre nominalizarea lui Nicolae Ciucă: ” Asta este picătura care a umplut paharul, săptămâna viitoare îmi voi da demisia din grupul parlamentar al PNL”
Fostul preşedinte al PNL Luovic Orban a anunţat, joi seară, 21 octombrie, că nominalizarea lui Nicolae Ciucă, impus liberalilor de preşedintele Klaus Iohannis, este ”picătora care a umplut...
Sursa: Ziare.com
Comentarii
klok
rank 1
va spun eu cat !