Proiect straniu: Apartamente sub pamant, pentru a supravietui Apocalipsei

Luni, 04 Iunie 2012, ora 10:42
9920 citiri
Proiect straniu: Apartamente sub pamant, pentru a supravietui Apocalipsei
Foto: Daily Mail

Apartamente de lux dotate cu toate facilitatile moderne sunt construite sub pamant pentru a supravietui Apocalipsei, intr-un adevarat buncar anti-atomic cu ziduri groase de 3 metri! Complexul este construit in Kansas, Statele Unite, iar jumatate dintre apartamente au fost deja cumparate cu 1 milion de dolari fiecare.

Modul cel mai luxos de a locui departe de Apocalipsa a fost conceput de catre un investitor, care va construi apartamente subterane intr-un siloz de rachete abandonat din Kansas, Statele Unite, informeaza Daily Mail.

Locuintele de lux dispun de toate conditiile moderne, precum piscina, cinematograf si biblioteca. Posesorilor acestor apartamente li s-a promis ca vor supravietui Apocalipsei, daca acea zi fatidica va veni. Locuintele sunt menite sa reziste la orice dezastru, colaps economic, explozii solare, atacuri teroriste sau pandemii.

Cei care au cumparat, numiti "supravietuitori apocaliptici", isi doresc un loc sigur, iar investitorul Larry Hill si-a achizitionat si el un apartament in acest complex imobiliar. El impreuna cu sotia si fiul lor locuiesc la Denver si vor folosi imobilul ca pe o casa de vacanta.

Hotelul Apocalipsei

Constructia va rezista unei explozii atomice avand ziduri de beton groase de 2,7 metri si o inaltime de 53 de metri in subteran. Adapostul va cuprinde 14 apartamente, iar pretul lor este intre 1 si 2 milioane de dolari.

Complexul este construit sa reziste la cutremure, va avea o ferma unde vor exista o crescatorie de pesti si o gradina de legume pentru a hrani 70 de persoane, atata timp cat acestea locuiesc in interior.

De asemenea, in ciudatul hotel este amplasat un depozit cu marfuri alimentare suficiente pentru 5 ani. In exterior, la sol va exista o cladire conceputa special pentru securitatea locatarilor.

Sursele de energie vor fi conventionale si eoliene. Vor fi construite rezervoare gigantice de apa, dar si un sistem de securitate sofisticat.

"Frica vinde chiar mai bine decat sexul. Acum, intreaga planeta este implicata si aceasta se datoreaza Internetului", a spus John Hoopes, profesor la Univeristatea din Kansas.

Constructia este in lucru, iar apartamentele au o suprafata de 167 de metri patrati. Investitorul a cheltuit pana in prezent 4 milioane de dolari, insa el se asteapta ca pana in luna august sa vanda toate apartamentele.

Dintre cumparatorii interesati mentionam un jucator de fotbal american, un pilot de curse, un producator de film, dar si politicieni cunoscuti.

Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
#apartamente subterane SUA Apocalipsa, #buncar Kansas supravietuitori Apocalipsa, #apartamente lux subterane SUA , #apartamente